Grand Spinn – NetEnt

Netent Grand Spinn
Share the page

Grand Spinn Arvostelu

NetEnt julkaisee tämän uuden slotin myöhemmin tässä kuussa, joka vie pelaajan takaisin loistokkaaseen Art Deco aikakauteen. Grand Spinn on korkean volatiikan peli, jossa on vain yksi voittolinja 3:ssa rivissä ja rullassa. Pelistä löytyvät erikoistoiminnot nudge, wild kertoimet ja 3 paikallista Jackpottia. Tämä slotti antaa fiiliksen, jossa olet astunut aikakoneeseen ja matkustanut takaisin värikkääseen ja muodikkaaseen aikaan. Pelistä on 2 eri versiota, tavallinen sekä Superpot josta lisää alempana artikkelissa.

 

Perusteet

Koska kyseessä on yhden voittolinjan peli, on sen seuraaminen erittäin helppoa. Tämä onkin ehkä helpotus kaikille MegaWays pelejä pelaaville jotka ovat nostaneet suosiotaan viime aikoina. Tämä tosin tarkoittaa myös, että peli on erittäin volatiilinen. Peruspelin juoni on erittäin helppo, kolme samaa symbolia antavat voitot lisätoiminnoilla höystettyinä.

 

Erikoistoiminnot

Tästä slotista löytyvär nudge, wild kertoimet ja Jackpot erikoistoiminnot.

 

Nudge

Kun saat ruutuun voittoyhdistelmän (3 samaa symbolia), tämä toiminto alkaa. Jos symbolin yläpuolella on sama merkki, se siirtyy yhden alaspäin antaen näin uuden voiton. Tämä jatkuu niin kauan kuin yläpuolella ei ole enää voittoon oikeuttavaa merkkiä ja siirtyy sen jälkeen seuraavalle rullalle.

 

Wild Kertoimet

Nämä saattavat ilmestyä rullille kertoimilla 2, 4 ja 8 ja korvaavat minkä tahansa merkin korottaen voiton saadulla kertoimella.

 

Jackpot

Pelin perusversiossa on 3 erilaista Jackpottia: mini, midi ja mega. Ne ovat arvoltaan joko 40x, 200x tai 10,000x panoksesi. Superpot versiossa on mukana myös progressiivinen paikallinen Jackpot, jota ei jaeta muiden pelisivustojen kesken.

 

Chanzin tuomio

 

Pelin RTP on 96,19 % joka jaetaan myös Jackpot voittojen kesken. Tämä tekee pelistä erittäin volatiilisen ja tuntuukin että voittoja ei välillä yksinkertaisesti tule. Peruspelissä korkein mahdollinen voitto on 7040 x panos, mutta käytännössä tämä vaatii wildlinen ja sen että saat kaikki “nudge” toiminnot vietyä läpi joten älä odota tätä voittoa usein. Kaikenkaikkiaan Grand Spinn tarjoilee mahtavan kattauksen grafiikkaa ja pelifiilistä, mutta yhden pelilinjan pelaaminen saattaa karkoittaa osan pelaajista.

Testaa pelia chanz.com sivustolla tänään!