Rage – NetEnt

Share the page

Rage – NetEnt

Frigør din indre kriger med NetEnts helt nye spil Rage, en slot, der transporterer spillere ind i et fantasirige fyldt med Kolossale Symboler, Klæbrige Wilds og et unikt hammerformet spilleområde. Dette spil tilbyder en blanding af eventyr og spænding sat mod baggrunden af en hyggelig, men mystisk kro, hvor fire helte samles for at frigive deres raseri og kæmpe for chancen for nogle store gevinster. Lad os dykke ned og tage et kig på de faktiske funktioner, spillet har!

Oversigt

Rage er sat på en utraditionel opbygning, hvor fem hjul fungerer med et række-layout bestående af 2-2-4-4-4 symboler, hvilket giver i alt 256 måder at vinde på. Spillets fantasytema bringes til live med grafik i høj kvalitet og atmosfærisk musik, hvilket forbedrer den medrivende oplevelse, mens du drejer hjulene sammen med Barbareren, Snigmorderen, Bueskytten og Troldkvinden. Spillet tilbyder en fin blanding af risiko og belønning, idet det er klassificeret som medium til høj i sin volatilitet.

Spillets hovedmekanikker er centreret omkring de Kolossale Symboler, der kan fremstå som 2×2 blokke på de første to hjul og potentielt føre til betydelige gevinster. Disse Kolossale Symboler arbejder i tandem med spillets unikke respin-funktion, som udløses, når et Kolossalt Symbol er en del af en vindende kombination, låser det på plads for efterfølgende spins.

Selvfølgelig er der også en Gratis Spin-funktion i spillet, og det udløses ved landing af et Kolossalt Scatter-symbol, hvilket fører til et mini-spil, der bestemmer det nøjagtige antal gratis spins tildelt for funktionen. Under Gratis Spin-funktionen øges potentialet for kolossale gevinster, da symboler på de sidste tre hjul tilfældigt kan transformeres til Klæbrige Wilds, der forbliver på plads for varigheden af hele Gratis Spin-funktionen og øger dine chancer for at ramme nogle pæne store udbetalinger.

Chanz dom

NetEnts Rage tilbyder en forfriskende nyfortolkning af fantasy slot-genren, der kombinerer innovative spilfunktioner med fantastisk visuel og en medrivende historie. Selvom spillet måske ikke praler af det højeste gevinstpotentiale på markedet, gør dets unikke funktioner og engagerende tema det til et værdigt eventyr for dem, der ser frem til at udforske en ny verden, mens de spinner hjulene. Uanset om du er fan af fantasy eller bare leder efter en slot med en unik drejning, så gå til Chanz.com for at give Rage og dets hammerformede gitter et spin!

18+ Spil altid ansvarligt. chanz.com

Chanz er licenseret og reguleret af Spillemyndigheten. StopSpillet er den Danske spillemyndigheds hjælpelinje om ansvarsfuldt spil. Tel 70 22 28 25.Du kan selvudelukke dig via ROFUS