Pinup Girls – Pragmatic Play

Share the page

 

Pinup Girls – Pragmatic Play

Pragmatic Play’s nye lancering, Pinup Girls, trækker sin inspiration fra 60’erne i form af smukke Marilyn Monroe-stil pinup-modeller. Det kommer i en ret standard spillemaskinekonfiguration, som er bygget på fem hjul med fire rækker på hver af dem, hvilket giver dig et samlet antal på 20 faste gevinstlinjer. Selve spillet har dog lidt mere krydderi i sig, da det drejer sig om spin-cyklusser og Wild-multiplikatorer, der nulstilles mellem dem. Lad os tjekke specifikationerne!

 

Oversigt

 

Så spillet kører i 10 spin-cyklusser, og under disse cyklusser vil du vokse dine Wild-multiplikatorer, som vises i højre hjørne af alle symbolerne på dine tre mellemste hjul. De første multiplikatorer tildeles tilfældigt, og derefter tilføjer hvert spin, du spiller under cyklussen, tilfældigt enten nye gevinstmultiplikatorer eller vokser nogle af de eksisterende multiplikatorer med +1 eller begge dele. Så på den 10. og sidste spin i cyklussen anvendes disse Wild-multiplikatorer, så hver Wild, der landede, får gevinstmultiplikatoren fra den position, den landede på. Det er værd at bemærke, at Wild-symbolerne kun kan lande på de tre mellemste hjul, så hver landing Wild har også muligheden for at blive opgraderet med multiplikatorerne.

 

Der er også en Gratis Spin-funktion inkluderet i spillet, og den kan aktiveres ved at lande mindst tre Scatter-symboler overalt i visningen. Du får enten 10, 15 eller 20 gratis spins afhængigt af om du landede 3, 4 eller 5 Scatter-symboler, og under Gratis Spin-funktionen fungerer spillet i fem spin-cyklusser i stedet for 10. Det er endnu bedre, at nu vil Wild-multiplikatorerne ikke nulstilles mellem cyklusserne som de gør i basisspillet, så du vil fortsætte med at øge dem, indtil alle dine gratis spins er blevet spillet. Derudover vil eventuelle Wild-symboler, du lander under 5 spin-cyklussen nu markere den position, de landede på, og derefter på den 5. og sidste spin vil alle de markerede positioner blive til Wild-symboler. Disse markeringer nulstilles imidlertid mellem cyklusserne, så du skal lande Wilds og markere positionerne separat for hver cyklus.

 

Chanz-konklusion

 

Alt i alt føler vi, at dette er en meget solid og sjov udgivelse fra Pragmatic Play. Der er virkelig ikke meget at klage over, da spillet føles meget høj kvalitet igennem, hele vejen fra animationer til lyddesign. Spin-cyklus-mekanikken er ret særlig og gør dig spændt på den lastet sidste spin, især under Gratis Spin-funktionen, hvor du måske har garanteret nogle Wilds at lande. Prøv spillet selv på Chanz.com!

 

18+ Spil ansvarligt