Captain Xeno’s Earth Adventure – Play’n GO

Share the page

Captain Xeno’s Earth Adventure – Play’n GO

 

Avaruuspiraatit kokoontukaa! Play’n GOn uusin julkaisu on animaatiotyylinen sci-fi avaruusseikkailu Kapteeni Xenon ja hänen miehistönsä kanssa. Pelistä löytyy viisi rullaa neljällä rivillä, joka luo peruspeliin 1024 voittolinjaa.

 

Yleistä

Pelin pääominaisuus löytyy jakautuvista symboleista ja tämä ominaisuus aktivoituu satunnaisesti peruspelin aikana. Electric Shock -ominaisuuden aktivoituessa satunnainen normaali symboli (Wild ja Scatter -symbolia ei kuulu mukaan) valitaan jakautuvaksi symboliksi, joka tarkoittaa sitä että sillä kierroksella kaikki kyseiset symbolit jakautuvat kahtia. Tämä luonnollisesti luo sinulle enemmän voittolinjoja riviesi laajentuessa ja voi luoda peruspelin aikana jopa 32 768 voittolinjaa.

Pelistä löytyy pari muutakin satunnaisesti aktivoituvaa ominaisuutta; Emergency Wilds -ominaisuus lisää aktivoituessaan kyseiselle kierrokselle 1-5 Wild-symbolia satunnaisiin paikkoihin rullillesi. Engine Recharge -ominaisuus puolestaan lisää 2 Scatter-symbolia kierrokselle, joka tietysti antaa sinulle paremman Chanzzin osua kolmanteen Scatteriin joka vaaditaan ilmaiskierrosominaisuuden aktivointiin.

Ilmaiskierrosominaisuus aktivoituu, kun saat vähintään 3 Scatter-symbolia mihin tahansa kohtaan pelialueellasi. Saat tästä joko 8, 10 tai 12 ilmaiskierrosta riippuen siitä montako Scatter-symbolia sait. Lisäksi ominaisuuden aktivoineet Scatterit sekä kaikki Scatterit joihin osut ilmaiskierrosominaisuuden aikana täyttävät rulliesi yläpuolelta löytyvää mittaria. Mittarin täyttyessä saat lisäilmaiskierroksia ja jakautuvat symbolit jakautuvat useampaan osaan seuraavasti;

  • 7 Scatter-symbolia mittarissa antaa 4 lisäilmaiskierrosta ja symbolit jakautuvat kolmeen
  • 11 Scatter-symbolia mittarissa antaa 4 lisäilmaiskierrosta ja symbolit jakautuvat neljään

Sen jälkeen kun mittarisi on täynnä 11 symbolilla et voi saada enää enempää Scatter-symboleita kyseisen ilmaiskierrosominaisuuden aikana.

 

Chanzin arvio

Me todella pidimme tästä pelistä, se ei selvästikään ota itseänsä turhan vakavasti ja siinä on melko koominen ja animaatiotyylinen fiilis, joka tuo mukanaan rutkasti positiivisia viboja ja hauskaa fiilistä. Jakautuvat symbolit ei ole oikeastaan mikään kovin uusi juttu, sillä Play’n GO on viimeaikoina käyttänyt samaa ominaisuutta muissakin peleissään. Liity Kapteeni Xenon jengiin ja kokeile peliä itse osoitteessa Chanz.com!

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.