COYWOLF CASH – PLAY’N GO

Coywolf Play'n GO videoslot free spins
Share the page

Yhdysvaltain alkuperäiskansojen juhlaa

Jos etsit peliä, joka on täynnä luontoa, villieläimiä sekä Yhdysvaltojen alkuperäiskansojen kulttuuria, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Play’n GOn uusi peli tarjoaa nimittäin kaikkea sitä!

 

Yleistä

Idänkojootti – se on oikeasti olemassa. Kyseessä on kojootin ja suden risteytys. Suomeksi sitä voisi kutsua myös koisudeksi, kun taas englanniksi nimi on coywolf tai woyote. Mutta se niistä nimistä, sukelletaan itse pelin pariin.

 

Play’n GO tarjoilee pelissä totuttuun tapaansa sulavat ja loppuun viilatut animaatiot. Pelin ulkoasua koristaa puiset raamit, erilaiset kaiverrukset ja keihäät. Teema on alkuperäiskansojen mukainen ja kaikki tapahtuu syvällä metsän siimeksessä. 

 

Peruspelissä on 50 kiinteää voittolinjaa ja perussymbolit 10, J, Q, K ja A. Arvokkaammat symbolit on kuvattu villipedoilla kuten karhuilla, kotkalla, ilveksellä ja ketulla. Lisäksi voit saada voittokerrointa nostavan Alpha Wild (30x) tai Coyote Wild (6x) -symbolin, joka luonnollisesti myös korvaa minkä tahansa muun symbolin voittoyhdistelmässä.

 

Ominaisuudet

Mask Scatter ja Wild Reel

Mask Scatter -symboli näyttäytyy ainoastaan keskimmäisellä rullalla ja yksi sellainen riittää laukaisemaan Wild Reel -ominaisuuden. Tämän ominaisuuden voi laukaista sekä peruspelissä että ilmaiskierrosominaisuuden aikana.

 

Kun Wild Reel -ominaisuus on käynnissä, ilmestyy peliin uusi rulla joka pyörii horisontaalisesti. Se sisältää vain Alpha Wild -symboleita tai tyhjää merkitseviä ristejä. Rullan pysähtyessä kaikki siinä olevat Alpha Wild -symbolit levittäytyvät alaspäin peittäen koko alla olevan rivin Wildeihin.

 

Prey Free Spins -ilmaiskierrosominaisuus

Saadessasi rullillesi 3, 4 tai 5 toteemisymbolia saat 8, 11 tai 15 ilmaiskierrosta. Kuten aiemmin mainittu, Wild Reel -ominaisuuden voi laukaista myös ilmaiskierrosten aikana ja tällöin se pyörii kahdesti tuoden mukanaan yhä suurempia voittoja! Ilmaiskierrosten aikana voit saada jopa neljä Alpha Wild -symbolia, jotka nostavat voittokerrointa 2, 4 tai 7 kertaiseksi. Voit saada myös toteemisymboleitä lisää, jolloin saat 2 tai 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Teoriassa ilmaiskierrosten määrällä ei ole ylärajaa.

 

Chanzin arvio

Peli ei ole mitenkään superjännittävä, mutta perusasiat on kuitenkin kunnossa. Sitä on mukava pelata ja Wild Reel -ominaisuus piristää peliä kummasti. Täytä rullat kaikilla mahdollisilla yhdistelmillä, niin voit saada jopa 4000 kertaa panoksesi kokoisen voiton! Kokeile peliä sen julkaisun jälkeen osoitteessa chanz.com!

 

Faktat:

 

Rivejä: 3

Rullia: 5

Voittolinjat: Kiinteät 50

Suurin voitto: 4000x panos

Varianssi: Korkea

Ominaisuudet: Wild Reels, Prey Free Spins

Julkaisupäivä: 30.1.2020

 

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.