EAST SEA DRAGON KING – NETENT

East Sea Dragon King NetEnt Freespins bonus
Share the page

Old school peli uusissa vaatteissa

 

Kaikki varmaan muistavat Berry Burst Max -pelin NetEntiltä? Pelistä löytyi 5×3 kokoinen pelialue ja ryppäittäin muodostuvat voitot. Jos siitä pelistä vaihtaisi symbolit, tuloksena olisi East Sea Dragon King. Nyt näyttää olevan muodissa muokata vanhoja pelejä ja iskeä niihin Aasia-teema päälle.

 

Yleistä

Pelissä on merellinen teema, kuten nimestäkin voi päätellä. Pelin nimessä mainittu Dragon King on muuten olemassa kiinalaisessa kulttuurissa ja siitä käytetään nimeä Au Guang. Tämä lohikäärme tuo onnea sen näkijöille, eli se sopii tälläiseen peliin varsin mainiosti.

 

East Sea Dragon King -pelissä on 5 rullaa ja 3 riviä sekä rypäsvoitot. Rupäsvoitot tarkoittavat sitä, että kun viisi tai useampi symboli yhdistyy toisiinsa missä tahansa kohtaa pelialuetta, saat voiton. Maksimiyhdistelmä on 15 samaa symbolia. Tässä pelissä on korkea varianssi.

 

Ominaisuudet

Ihan kauheasti pelissä ei tapahdu. Kauheasti ei ole valinnan varaa. Pelistä löytyy wild-symboli ja respin-ominaisuus.

 

Wild-symboli voi ilmestyä peruspelin sekä respin-ominaisuuden aikana. Se korvaa minkä tahansa symbolin ja peruspelin aikana se myös laajenee samalla.

Laajenevat wildit peittävät kokonaisen rullan ja samalla se laukaisee respin-ominaisuudet lukittuen paikalleen. Jos saat uusia wild-symboleita respin-ominaisuuden aikana, saat lisää respinnejä.

 

Arvio

Peli on todella korkea varianssiltaan, mutta voit voittaa jopa 6000x panoksesi verran. Varianssin takia on tosin myös syytä odottaa useita häviäviä kierroksia. Äänien ja graaffisen ilmeen lisäksi tässä pelissä ei juuri uutta ole. Jos pidät korkean varianssin peleistä ja Aasia-teemasta, tämä on sinun pelisi. Kokeile tätä tai muita pelejä osoitteessa chanz.com !

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.