Floating Dragon – Pragmatic Play

Share the page

Floating Dragon – Pragmatic Play

Pragmatic Play on juuri julkaissut uuden Aasia-teemaisen pelinsä, joka tuntuu olevan pelintoimittajien keskuudessa yksi ikuisesti muodissa pysyvistä teemoista. Varianssiltaan peli on luokiteltu korkeaksi, mutta maksimivoittokin on kohtuullisen kokoinen 5000x panoksesi verran yhdellä pyöräytyksellä.

 

Yleistä

Peli on tyyliltään suhteellisen simppeli ja se toimii viiden rullan sekä 10 voittolinjan voimin. Peruspelin aikana keskimmäiselle rullallesi voi osua kolikkosymboleita, jotka tuovat mukanaan 1-20x panoksesi kokoisen voiton. Jos saat kolikkosymboleita kolme ja peität näin koko keskirullan, aktivoit samalla Hold & Spin -ominaisuuden.

Hold & Spin -ominaisuuden aikana keskirullan kolikkosymbolit pysyvät paikallaan ja saat kolme elämää (joita edustaa kolme sydänsymbolia ruudun alareunassa). Kaikki muut rullat tyhjennetään symboleista ja ominaisuuden aikana niihin voi osua vain tyhjä ruutu tai uusi kolikkosymboli. Jokainen kolikkosymboli joka osuu rullillesi myös nollaa respinnien määrän takaisin kolmeen ja ominaisuus jatkuu niin kauan kun sinulla on elämiä jäljellä. Ominaisuudesta löytyy myös harvinainen timanttisymboli, joka maksaa 100 – 5000x panoksesi rullillesi osuessaan, jolloin maksimi on samalla suurin voitto mitä koko pelistä voi yhdellä kierroksella saada.

3-5 Dragon Scatter -symbolia aktivoi ilmaiskierrosominaisuuden 10, 15 tai 20 ilmaiskierroksella riippuen siitä montako scatteria sait. Tärkein symboli ilmaiskierrosten aikana on aasialainen nainen, sillä se toimii wildina sekä kerääjäsymbolina ominaisuuden aikana. Kerääjän ominaisuudessa se pystyy keräämään kaikki Kala-käteissymbolit, jotka osuvat rullille samaan aikaan kerääjäsymbolin kanssa. Lisäksi rulliesi yläpuolelta löytyy mittari jota wild/scatter-symboli täyttää ja jonka etapit neljän symbolin välein antavat 2x, 3x tai 10x kertoimen käteissymboleille.

 

Chanzin arvio

Kaiken kaikkiaan tämä tuntuu toimivalta paketilta, jota on mukava pelata. Rehellisesti sanottuna pelistä ei löydy mitään maatajärisyttävää innovaatiota, mutta se ei myöskään ole huono tai tylsä peli missään nimessä. Pelattavuus toimii ja tätä kannattaakin ehdottomasti kokeilla, jos Aasia-teema kuuluu suosikkeihisi. Peli julkaistiin juuri tänään ja voit kokeilla sitä osoitteessa Chanz.com!

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.