Heart of Rio – Pragmatic Play

Share the page

Heart of Rio – Pragmatic Play

 

Pragmatic Playn upouusi julkaisu Heart of Rio on värikäs karnevaaliteemainen peli, joka pyörii viidellä rullalla, 25 voittolinjalla ja siitä löytyy vielä melko massiivinen voittopotentiaalikin, sillä pelin maksimivoitto on huimat 10 500x panoksesi verran.

 

Yleistä

Pelin tärkein ominaisuus on ehdottomasti käteissymbolit, jota edustavat Diskopallot. Nämä kimaltelevat Diskopallo-käteissymbolit voivat osua vain rullille 1-4 ja niiden lisäksi sinun tarvitsee saada yksi viidestä keräyssymbolista viidennelle rullalle kerätäksesi pallojen käteiset talteen. Osa keräyssymboleista tulee erikoisominaisuuksin;

 Collect: Normaali keräyssymboli. Lisää kaikkien diskopallojen summat yhteen ja maksaa voitot.
Extra credit collect:  Lisää ylimääräisen summan diskopalloihin ennen kuin ne maksetaan.
Multiplier collect: Kaikki diskopallosymbolit kerrotaan kerääjän kertoimella ennen kuin ne maksetaan.
Expanding collect: Kaikki diskopallosymbolit laajenevat koko sille rullalle mihin osuivat, jonka jälkeen ne lasketaan yhteen ja maksetaan.
Respin collect: Kaikki diskopallosymbolit pysyvät paikoillaan uudelleenpyöräytyksen ajan. Sen jälkeen käteissymbolit lasketaan yhteen ja maksetaan.

Pelistä löytyy myös ilmaiskierrosominaisuus, joka alkaa 8 ilmaiskierroksella kun saat rullillesi peruspelin aikana kolme Bongorumpusymbolia. Ilmaiskierrosominaisuuden aikana rahasymboleiden lisäksi kaikki saamasi symbolit kerätään erilliseen Bonus Cash Pottiin, eli bonuskäteispottiin, jonka voi voittaa viimeisellä kierroksella jos onnistut saamaan kerääjäsymbolin viidennelle rullalle.

 

Chanzin arvio

Kaiken kaikkiaan tämä oli virkistävä pläjäys sambarytmejä, hyviä fiiliksiä ja hauskanpitoa! Ominaisuuden saralta pelistä ei löydy oikein mitään mullistavaa, mutta pelissä olevat ominaisuudet toimivat kuitenkin hyvin ja jaksavat pitää homman mielenkiintoisena. Jos mielesi tekee karnevaaleille Rion kaduille, hyppää mukaan bileisiin osoitteessa Chanz.com!

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.