LEGACY OF DEAD – PLAY’N GO

Legacy Of Dead Play'n Go Videoslot bonus free spins poker
Share the page

Legacy Of Dead

 

Nyt on aika heittää reppu selkään ja suunnata muinaiseen Egyptiin, sillä Play’n GO on julkaissut uuden pelin supersuositussa Book of Dead -pelisarjassaan. Onko peliuutuus tarpeellinen? Sukelletaan syvemmälle ja tutkitaan sitä hieman lisää.

 

Yleistä

Viiden rullan ja kymmenen voittolinjan asetelma tuntuu tutulta animaatioiden ja grafiikoiden laadun osalta. Play’n GO on totuttuun tyyliinsä tehnyt huipputyötä symbolien sekä niiden animoinnin kanssa. Symbolit ovat melkein samat kuin alkuperäisessä Book of Dead -pelissä, mutta huippusymbolit muodostaa Horus, Pharaoh, Anubis ja Tutankhamen. Viimeiseksi mainittu maksaa 500x panoksesi verran, jos saat niitä viisi kappaletta voittolinjallesi. Varianssi on tässä pelissä korkea.

 

Ominaisuudet

Pelistä löytyy tietysti ilmaispyöräytysominaisuus laajenevien symbolien kera, mutta mukaan on lisätty myös uusia mausteita. Paras symboli on jokeriscatter, joka tuo mukanaan 10-5000x panoksesi kokoisen voiton, jos kaksi tai useampi niitä osuu samalle voittolinjalle. Jokeriscatter korvaa minkä tahansa muun symbolin, mutta isoimmat voitot sillä voi saada sen toimiessa scatter-symbolina.

 

Ilmaispyöräytysominaisuus laukeaa, kun saat vähintään kolme scatter-symbolia. Saat 10 ilmaispyöräytystä ja scatter-symboleiden määrästä riippuen voitat myös 2x, 20x tai 200x panoksesi. Ennen ilmaispyöräytysten alkamista sinulle arvotaan satunnainen laajeneva symboli. Saat voiton, jos vähintään kolme laajenevaa symbolia osuu rullillesi.

 

Uutena lisäyksenä rullien viereltä löytyy laajenevien symboleiden rivi. Aktivoidut symbolit ovat värillisiä ja muut pysyvät harmaana. Jos laukaiset ilmaispyöräytysominaisuuden uudestaan, lisätään riville uusi laajeneva symboli aina siihen asti kunnes kaikki yhdeksän symbolia ovat laajenevia. Ominaisuus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi Play’n GOn Merlin-pelissä.

 

Chanzin arvio

 

Tämä peli on hieman hämmentävä. Se on vähän niin kuin Book of Dead ja Merlin -pelit yhdistettynä samaan. Tai no, tavallaan se on juuri sellainen. Peli ottaa molempien pelien tärkeimmät ominaisuudet ja tuo ne yhteen. Se on kuitenkin hyvä lisäys pelivalikoimaamme, sillä teema on todella suosittu. On aina mukava pelata sellaista peliä, jonka kuvitus on upeaa ja joka toimii loistavalla suorituskyvyllä grafiikoiden sekä animaatioiden suhteen.

 

Kokeile Legacy of Dead -peliä tänään osoitteessa Chanz.com!

 

Faktat:

Rivit: 3

Rullat: 5

Voittolinjat: 10

Suurin voitto: 5000x panos

Varianssi: Korkea

Ominaisuudet: Laajenevat symbolit, ilmaispyöräytykset

Julkaisupäivä: Pelattavissa nyt

 

Pelaa vastuullisesti. 18+