Monkey Warrior – Pragmatic

Pragmatic Monkey Warrior slot
Share the page

Monkey Warrior – arvostelu

Tämä slotti yhdistää monia asioita, joita Pragmatic on jo tehnyt aikaisemmissa peleissään. Bonuspeleissä ja toiminnoissa on pieniä muutoksia tässä uudessa slottissa joka julkaistiin aikaisemmin tässä kuussa.

 

Perusteet

Kun peli aukeaa, näet heti yhteneväisyyden kirjaan sekä tv-sarjaan Journey to The West ja Sun Wukongin legenda. Pääosassa on Monkey Warrior joka omaa maagisia voimia. Slotti on 5 x 3 ruudulla, 243 voittolinjalla ja sen maksimivoitto on 6080 x panos. Minimipanos on 0.25 EUR ja sitä voidaan pelata jopa 125 EUR panoksella per kierros.

 

Ominaisuudet

Pelissä on 2 erilaista bonuspeliä, Money Respins ja Ilmaiskierrokset.

 

Money Respin

Tämä toiminto alkaa, kun saat kerättyä 6 persikkaa (rahasymbolia). Tiesitkö, että kirjassa Sun Wukongin legenda persikka symboloi ikuista elämää jos onnistuit sellaisen saamaan puusta joka tuotti hedelmiä 3000 vuoden välein?

Jokaisella symbolilla on joko raha-arvo tai Mini, Minor tai Grand Jackpot. Nämä antavat sinulle vuorostaan 30, 50, 100 tai 200 kertaa panoksesi. Toiminto alkaa 5 kierroksella. Kierrosten aikana sinulla on myös mahdollisuus saada aarrearkkuja, joita avaamalla voit saada lisäkierroksia.

Toiminto päättyy kun olet täyttänyt kaikki 15 paikkaa rahasymboleilla tai ilmaiskierroksesi loppuvat.

 

Ilmaiskierrokset

Toiminto käynnistyy kun saat kolme bonussymbolia keskimmäisille rullille. Aluksi saat 8 ilmaiskierrosta ja toiminnolla on mahdollisuus triggeröityä uudestaan rajattomasti. Uutta ilmaiskierroksissa on se, että näkyvillä on ainoastaan symboleja, jotka ovat ns. korkean tason merkkejä. Valitettavasti Wild merkit puuttuvat ilmaiskierrosten aikana, joka hieman latistaa fiilistä.

 

Chanzin tuomio

Ilmaiskierrokset ja ainoastaan korkean maksuluokan symboleita kuulostaa ensialkuun hyvältä idealta, mutta jäimme kaipaamaan Wild merkkejä toiminnon aikana. Muuten tämä peli on taattua Pragmatic laatua niin teknillisesti kuin visuaalisesti. Kokeile sitä heti tänään Chanzilla!