Ozzy Osbourne – NetEnt

Ozzy Osbourne NetEnt
Share the page

Pimeyden Ruhtinas on täällä!

 
Emme usko, että kukaan ei tiedä Ozzya. Tämä heavymetallin edelläkävijä jonka ura on kestänyt jo vuosikymmeniä on edelleen voimissaan! Muistamme hänet mm. omasta TV-sarjastaan The Osbournes, joten ei ole ollenkaan yllättävää nähdä hänen hahmonsa liitettynä erilaisiiin peleihin. NetEnt on myös aiemmin julkaissut rock-aiheisia slotteja, kuten Guns n ‘Roses, Motörhead ja Jimi Hendrix.
 

Yleistä

 

Tätä slotista ei puhuttu paljon ennen sen julkaisua, mutta se oli varmasti odottamisen arvoinen. Kun avaat pelin ensimmäistä kertaa näet Pimeyden Prinssin istumalla valtaistuimellaan ja taustalla soi Mr Crowley kappale suurista kaiuttimista, vaikuttavaa!

Peli itsessään on melko yksinkertainen, 20  voitto-linjaa, kolmella rivillä ja viidellä rullalla.  

 

Ominaisuudet

 
Bonus panostus: Jos aktivoit tämän, panoksen koko kaksinkertaistuu, mutta luvassa on myös parempia voittoja: Voittojen ja bonustoimintojen välit pienentyvät ja kertoimet lisääntyvät.
 
Scatter: Jos saat Scatterit rullille 1, 3 ja 5, ilmaiskierrokset aktivoituvat. Jos saat kaksi scatteria palkitaan sinut uudella kierroksella. Jos sinulla on Bonus panos aktivoituna, saat 5 ilmaiskierrosta, muuten 4.
 
Charge Up: Vasemmassa kulmassa näet Symbol Spinner -ruudun, joka antaa sinulle seuraavan symbolin. Jos tänne ilmaantuu Scatter-symboli, saat ilmaiskierrokset.
 
Feature spinner: Oikeassa nurkassa on toiminto, jota tullaan käyttämään Re-Spin symbolille.
 
Feature Spinner and Symbol Charge peruspelin aikana antaa kolikkovoittoja, kertoimia, Wild merkkejä ja merkkien korotuksia (kaikki premium-symbolit saavat seuraavaksi korkeamman arvon)
 
 

Chanzin arvio

 

Kuten monet NetEnt-slotit, tämäkin on aika peruskauraa. Odotimme enemmän, kun pääroolissa on itse Pimeyden prinssi, joten olisi ollut kiva nähdä lisää animaatioita ja musiikkia. Toiminnot ovat melko hämmentäviä, ja niiden selvittäminen vie jonkin aikaa. Tämän slotin oppimisessa menee varmasti hetki aikaa.

 

Teoriassa pelistä on mahdollisuus saada 10.000x voittoja, mutta todellisuudessa maksimi on 2.500x panos. Pro-tip-ominaisuutena on todellakin syytä aktivoida Bonus panos-toiminto, koska se lisää RTP: tä dramaattisesti.

Kaiken kaikkiaan tämä on peli Ozzyn faneille, ja jos et ole vielä kiinnostunut, anna pelille mahdollisuus ja kenties sinustakin tulee Ozzy fani tulevaisuudessa?

Testaa peliä chanz.com-sivustolla, kun se julkaistaan.

 
 
 
Faktat
 

Rivit: 3

Rullat: 5

Voittolinjat: 20

Varianssi: Keskitaso

Voittojen hajonta: 24,2% – 25,5%

Ilmaiskierrosten osuminen ilman bonuspanosta: 1/259

Ilmaiskierrosten osuminen bonuspanoksella: 1/140

Suurin voitto: 10.000x

Ominaisuudet: Uudelleenpyöräytykset, Ilmaiset kierrokset, Charge Up symbol ja Feature Spinner.

 
 
 
 

 
 
Pelaa vastuullisesti. 18+