PIRATES: SMUGGLERS PARADISE – YGGDRASIL

Share the page

Ei niin pelottava sittenkään

 

Suoraan sanottuna merirosvot eivät tule ensimmäisenä mieleen, kun avaat tämän pelin. Se on enemmänkin piirretty kuin kohtaus Pirates of the Caribbean -elokuvasta. Kaiken kruunaa merirosvorapu, joka vahtii laivaa – tarkastellaan siis hieman lähemmin!

 

Yleistä

Pelistä löytyy 5×5 kokoinen pelialue ja ei kiinteitä voittolinjoja. Sen sijaan voitot tulevat kun kuusi tai enemmän samaa symbolia on vierekkäin vierekkäisillä rullilla. Eli siis käytännössä peli on symboliryppäiden perusteella voittoja maksava, joka ei toki ole mitään uutta – mutta pelistä löytyy myös ominaisuus, joka uusii symbolit.

 

Ominaisuudet

Ryppäät ja korvautuvat symbolit

Ominaisuus käynnistyy, jos saat kuusi tai enemmän samaa symbolia vierekkäisille rullille. Tällöin kaikki muut symbolit lukuunottammatta voittorykelmääsi tippuvat pelialueelta pois ja voittavat symbolit putoavat pelialueella niin alas kuin mahdollista. Ruudulle tulee uudet symbolit ja jos kohdalle osuu voitto, symbolien korvaaminen jatkuu aina siihen saakka kunnes voittoa ei enää tule.  Voittoihin lisätään voittokerroin, jos saat täyden viiden symbolin rivin täytettyä samoilla symboleilla. Maksimivoittokerroin on 10x.

 

Ilmaiskierrokset

Ilmaiskierrokset käynnistyvät, kun saat vähintään kolme scatter-symbolia. Jokainen ylimääräinen scatter tuo myös 10x panoksen kokoisen voiton pelaajalle.

 

Ilmaiskierroksissa voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

 

Win fall: Voittavan yhdistelmän osuessa kaksi ylimääräistä symbolia lisätään korvautuviin symboleihin.

High seas: Kaikki pieniarvoiset symbolit poistetaan.

Multiplier madness: Kaikki ilmaiskierrosten aikana kerätyt kertoimet lisätään yhteen kierrosten lopun megavoittoa varten.

 

Chanzin arvio

Pelin äänimaailma on ehkä hieman outo, mutta liikkuvaa merirosvorapua on hauska katsella! Symboliryppäissä syntyvät voitot peruspelissä tekee pelistä todella mukavan pelata ja katsoa. Varianssi pelissä on matala, eli se on loistavaa viihdettä myös pienemmällä budjetilla. Voit kuitenkin voittaa jopa 5000x panoksesi verran, eli myös isoihin voittoihin löytyy mahdollisuuksia. Kokeile peliä itse osoitteessa chanz.com!

 

Pelaa vastuullisesti. 18+.