Robert Virves and JWRC

Share the page

JWRC-kuski Robert Virves

 

Me täällä Chanzilla olemme aina ylpeitä voidessamme sponsoroida uusia kykyjä useiden urheilulajien saralla. Aiemmin olemme sponsoroineet Virolaisia supertähtiä, kuten keihäänheittäjä Magnus Kirtiä sekä pikaluistelija Saskia Alusalua. Julkaisimme tuoreimman sponsorikohteemme tämän vuoden helmikuussa, jolloin kerroimme lukijoillemme sponsoroivamme nuorta rallikuskia Robert Virvestä, joka kilpaili tuolloin Viron Otepään Talvirallissa. Nyt JWRC on juuri alkanut huhtikuussa ja seuraamme sekä kannustamme innolla Robertin matkaa myös siellä!

 

Mikä on JWRC?

JWRC on lyhennys sanoista Junior World Rally Championship, joka järjestetään WRC:n (World Rally Championship) yhteydessä. JWRC on avoinna kaikille alle 30-vuotiaille kuskeille, eli nyt 20-vuotiaalla Robertilla on halutessaan vielä useita vuosia aikaa kilpailla tässä sarjassa! Tämän vuoden JWRC on jo sarjan 20. kausi ja siihen kuuluu viisi kilpailua. Ensimmäinen kilpailu käytiin Kroatiassa 22.04.2021 – 25.04.2021 ja seuraavan kerran ajetaan Portugalissa nyt toukokuussa alkaen 20.05.2021. Löydät koko tapahtumakalenterin JWRC:n virallisilta sivuilta.

Voit parhaiten seurata Robertin matkaa itse hänen Instagram ja Facebook -tilien kautta! Kaasu pohjaan, Robert!

 

Ralligalleria

Alta löydät vauhdikkaan kuvagallerian, jossa näet Robertin tositoimissa joissakin aiemmissa kisoissa Chanzin sponsoroimana!

 

 

Kuvat on ottanut Alar Truu. Kaikkien tällä sivulla olevien kuvien käyttö on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista suostumusta Chanzilta.