Syyskuun Aarrejahti

Share the page

Syyskuun Aarrejahti 🗺🎰

 

Aikavälillä 4.-24. syyskuuta löydät sivuiltamme uuden tehtävän päivittäin klo 10:00. Suoritettuasi tehtävän, saat välittömästi palkinnon. Jo paljastetut tehtävät voi suorittaa koska tahansa ja missä järjestyksessä tahansa, mutta jokaisen tehtävän voi suorittaa vain kerran.

Saat lisäksi jokaisen tehtävän suorittamisesta yhden arpalipukkeen 25. syyskuuta pidettävään pääarvontaan. Arvomme yhteensä 50 käteispalkintoa ja onnekkain pelaaja vie kotiin huikeat 500€!

Arvonnan palkinnot:

  • 1: 500€
  • 2-3: 200€
  • 4-5: 50€
  • 6-50: 10€

Kirsikkana kakun päällä saat automaattisesti 50 ilmaiskierrosta 25. syyskuuta klo 13:00 mennessä, jos suoritat kaikki 21 tehtävää kampanjan aikana. Ilmaiskierroksilla ei ole kierrätysvaatimuksia, eli kaikki mitä voitat on suoraan sinun rahaasi!

 

Osallistu!

 

*Jos suoritat kaikki 21 tehtävää, saat 50 arpalipuketta 25. syyskuuta pidettävään pääarvontaan
**Ilmaiskierrosten kammio on avoinna vain pelaajille, jotka ovat tallettaneet ja pelanneet vähintään 20€ edeltävän 7 vuorokauden aikana tai kampanjan ollessa käynnissä. Voit kerätä maksimissaan 15 kolikkoa ilmaiskierrosten kammiosta, paitsi jos löydät timantin, jolloin saat ylimääräiset 50 ilmaiskierrosta.
***Jos jokin saavutusten peleistä ei ole pelattavissa sinun maassasi, silloin et valitettavasti voi suorittaa kyseistä saavutusta

 

Säännöt