Yggdrasilin Pirates 2: Mutiny

Share the page

Yggdrasilin Pirates 2: Mutiny

 

Pirates 2: Mitiny on Yggdrasilin uusi 5×5 pelialueen omaava peli, josta löytyy ryppäittäin esiintyvät voitot. Varianssiltaan peli on keskitasoa ja voittavien kierrosten osumaprosentti on keskimäärin 21.4%. Minimipanos on 0.20€ ja maksimivoitto on 4400x panoksesi verran. Sen lisäksi että pelistä löytyy voitossa tuhoutuvat symbolit, ilmaiskierrosominaisuus ja voittokertoimet, löydät pelistä myös Mutiny, Cannon Blast sekä Tsunami -erikoisominaisuudet. Yarr!

Ominaisuudet

Tuhoutuvat symbolit esiintyvät aina kun saat ryppään voittavia symboleja. Kaikki muut symbolit tuhoutuvat ja uudet symbolit putoavat niiden tilalle. Tämä toistuu niin kauan kun uusia voittavia symboleita ei enää osu kohdalle tai kun koko pelialue on täynnä. Voittokertoimia lisätään täysistä riveistä aina 25x kertoimeen saakka jos täytät kaikki viisi riviä.

Ilmaiskierrosominaisuus käynnistyy saadessasi kolme scatter-symbolia. Tilan aikana yksi korkea-arvoinen symboli korvaa kaikki muut korkea-arvoiset symbolit. Ilmaiskierrostila alkaa 1x voittokertoimella ja aina kun täytät 1-5 riviä, ne lisäävät voittokertoimeen +1 riviä kohden aina 25x asti.

Mutiny-ominaisuus käynnistyy sattumanvaraisesti ja silloin pelialueellesi tipahtaa 3×3 kokoinen symboli, joka takaa voiton. Jos taas saat vähintään kuusi mahdollisesti voittavaa symbolia häviävällä kierroksella, Tsunami-ominaisuus aktivoituu ja hyökyaalto huuhtoo pelialueelta kaikki muut symbolit pois. Cannon Blast -ominaisuus voi aktivoitua millä tahansa häviävällä kierroksella, jolloin matala-arvoiset symbolit räjäytetään pelialueelta ja uudet symbolit tippuvat niiden tilalle.

Kokeile peliä jo tänään osoitteessa chanz.com!

Pelaa vastuullisesti. 18+.