GEDLY TUGI SKINNER I SÆSONÅBNER

Share the page

Foregriber EM i Rom

Gedly Tugi fik en imponerende start på sin sæson ved at sikre sig andenpladsen i den seneste spydkonkurrence i Pärnu. Med et bedste kast på 58,19 meter demonstrerede Gedly sin dygtighed og beslutsomhed og satte en positiv tone for den kommende sæson.

 

 

Team Chanz var stolte af at være i Pärnu for at vinde Gedly! Konkurrence og tanker I sine overvejelser efter konkurrencen udtrykte Gedly tilfredshed med hendes præstation og bemærkede det som en stærk begyndelse og et skridt mod hendes mål for året. Hun ser nu med spænding frem til det kommende EM i Rom, der er planlagt til den 10. og 11. juni. Gedly formidlede sin spænding og parathed til begivenheden og så Pärnu-konkurrencen som en god opvarmning til de kommende udfordringer. Hendes succes tilskrives hendes hårde arbejde og vejledningen fra hendes træner, Magnus Kirt. Gedly fremhævede den afgørende rolle, Magnus spiller i hendes træning, og understregede, hvordan hans ekspertise og støtte har været afgørende i hendes forberedelse. “Magnus’ støtte har været uvurderlig. Han ved præcis, hvordan han skal presse mig til at nå mit potentiale,” sagde hun og understregede det stærke bånd og den gensidige respekt i deres forhold mellem træner og atlet.

Pärnu-konkurrencen bød også på bemærkelsesværdige præstationer fra andre atleter, hvilket viste et højt konkurrenceniveau. Gedlys andenplads blandt så stærke kandidater understreger hendes parathed og potentiale for succes på de europæiske og kommende olympiske etaper. Mens Gedly forbereder sig til EM, er hendes fokus fortsat på kontinuerlig forbedring og opnåelse af hendes personlige rekorder. Hendes rejse er et inspirerende eksempel på vedholdenhed og dedikation.

 

 

Hos Chanz er vi stolte af at støtte Gedly Tugi, en sand legemliggørelse af atletisk ekspertise og beslutsomhed. Følg med for flere opdateringer om Gedlys rejse, mens hun konkurrerer i EM. Lad os heppe på hende for at opnå storhed! Chanz.com drives af Dreambox Games OÜ – Licenseret i Estland, Sverige og Danmark. Alle tekster og billeder i denne artikel er beskyttet af ophavsret. Uautoriseret brug, reproduktion eller distribution af materiale uden skriftlig tilladelse fra Chanz.com er strengt forbudt.

Mediekontakt: teemu@chanz.com