HOT CHILLI BY PRAGMATIC

Hot Chilli Pragmatic
Share the page

Det blir hett med Pragmatic!

 

Pragmatic Play lanserar sitt nya spel den 8 augusti och ett spel likt det här har vi inte sett från dem tidigare. Utläggningen är ny och det är också konceptet med detta spel. Spelet är en överraskning om du jämför med Pragmatics tidigare stil.

 

Grunderna

Spelet har 9 vinstrader och 3 x 3 rutnät. Designen har en asiatisk stil och har några likheter med Play’n Go-spelen. Själva spelet är ingenting likt de traditionella spelautomaterna.

Huvudfokus i detta spel är den vilda chilipepparn, som kommer att multiplicera upp till 5x. När de staplas kan de ge en riktigt bra utbetalning. Satsningsnivåerna är från 0,90 kr upp till 450 kr så det här spelet är lämpligt för både spelare som gillar spela med låga och höga insatser, med en medelvarians.

Vi är väldigt förvånade över kvaliteten på animationerna, titta bara på de matvaror som kokart i den gyllene drakgrytan. De ser väldigt realistiska ut och några ätpinnar som visas när du vinner något är ett trevligt tillskott. Bra gjort Pragmatic!

 

Funktioner

 

Som du antagligen redan har gissat, spelar den huvudsakliga vildsymbolen den viktigaste rollen i detta spel. Denna symbol ersätter alla andra symboler utom tofusymbolen. Den har också multiplikatorer mellan 2x-5x. Observera dock att du inte kan få tre 5x chilivildar, eftersom de bara kan förekomma på den mittersta rullen. Kombinationerna i spelet kan ge dig en max 888x utbetalning.

 

Dom

Vi gillar verkligen det här spelet. Det är något helt nytt från Pragmatic, och tillsammans med fin grafik, ljud och unik vinsttabel är det ett ganska intressant spel. Det är också ganska enkelt att förstå och har möjlighet till några stora vinster. Testa spelet idag på Chanz.com!

Ps. när du spelar kan du lyssna på Red Hot Chilli Peppers för att få dig på humör 🙂

 

Sammanfattning

Rader: 3

Rullar: 3

Vinstlinjer: 9

Max utbetalning: 888x

Volatilitet: Medium

RTP: 95,53% – 96,52%

Spel: 0,90 kr – 450 kr

Funktion: Multiplikator Wilds

 

 

Always play responsible. 18/21 +Spelpaus.se