Monkey Warrior – Pragmatic

Pragmatic Monkey Warrior slot
Share the page

Monkey Warrior recension

Tja, det här spelet är en kompilation av massor av saker som Pragmatic redan har gjort tidigare. Det finns några ändringar i funktioner och flera jackpottpriser i det här nya spelet som lanserades tidigare i månaden.

 

Grunderna

När spelet öppnas kan man se likheten med romanen och tv-serien Journey to the West och legenden om Sun Wukong. Huvudpersonen är Monkey Warrior som har magiska egenskaper. Detta spel har 5 rullar, 3 rader och 243 vinstlinjer med max utbetalning på 6080x insats. Minsta insats i detta spel är 2,5 kr och största upp till 1250 kr per snurr.

 

Funktioner

Det finns 2 funktioner i spelet, Money Respin och Freespins.

 

Money Respin

Den här funktionen börjar när du får 6 persikor (pengasymboler). Visste du att i boken legenden om Sun Wukong nämndes att äta dessa frukter, som endast kommer att vara tillgängliga var 3000 år, kommer att ge dig ett evigt liv?

Var och en av dessa symboler har ett kontantvärde eller en Mini, Minor eller Grand Jackpot. Dessa kommer att tilldela dig 30, 50, 100 eller 200 gånger din insats. Funktionen börjar med 5 snurr. Under snurren kan du få skattkistor, där du måste välja en, som ger dig chansen att vinna mer Respin.

Denna funktion kommer att sluta när du har fyllt alla 15 positionerna med persikor eller när snurren tar slut.

 

Freespins

Den här funktionen startar när du får tre bonussymboler på mittrullarna. Funktion börjar med 8 snurr och har potential för obegränsade återutlösare. Det som är unikt är att det inte finns några lågvärdessymboler i det här spelet, men olyckligtvis har Wild symbolen också tagits bort.

 

Chanz dom

Tanken om att bara spela med symboler med högt värde verkar vara en bra idé först, men vi saknar verkligen Wild symbolen under gratissnurr. Detta spel är ett hållfast, elementärt spel som kan betala stort. Vi gillade också historien bakom detta spel, så prova på det här idag på chanz.com!

 

 

Spela ansvarsfullt.

18+

spelpaus.se