Pragmatic – Vampires vs Wolves

Pragmatic - Vampires vs Wolves
Share the page

Vilken är du? Vampyr eller varg?

Tja, direkt när vi öppnade detta spel, tänkte vi “Immortal Romance”. Spelet från Pragmatic har säkert några likheter med denna superhit från Microgaming som lanserades redan 2011.

 

Grunderna

Det här spelet är ganska enkelt, med 10 vinstlinjer och 5 rullar, och kan spelas med insatsningar från 1 kr till 500 kr per snurr. Det finns inga ytterligare funktioner i grundspelet, så allt är upp till gratissnurr-spelet där du behöver fatta ett beslut: Är du en vampyr eller en varg? Ditt val kommer att basera sig på om du är en risktagare eller om du vill spela det säkert.

Funktioner

Du utlöser gratissnurren på ett aningen egendomligt sätt i det här spelet, med två staplade scatters. Om varg scatter symbolen, som täcker den första rullen, och herrgårdssymbolen på rulle fem visas, kommer gratissnurren att utlösa. Du kan sedan välja mellan följande två alternativ:

 

Varg gratissnurr är lite mindre flyktiga och ger dig 14 snurr som inte kan utlösas om. Tre av vampyrsymbolerna förvandlas till vargar vilket ökar chansen att träffa vildlinjen, eftersom de har samma värde som wild symbolen

Vampyr gratissnurr är mer flyktiga och ger dig 8 snurr. Dessa snurr kan inte heller utlösa om. Under funktionen kan du få en vampyrsymbol med röd kant som förvandlas till en klibbig wild och kommer att förbli låst under funktionen

 

Chanz-dom

Även om detta spel inte har några ytterligare funktioner under grundspelet, har det fortfarande 2 olika gratissnurr-lägen som kan generera vinster upp till 1 000 gånger insats. Vi gillade också alternativet att en av dessa funktioner är mindre flyktigt. om du gillar bra musik, animationer och rimliga vinster, så kan du prova detta spel på chanz.com när det lanseras!

 

Info:

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstelinjer: 10

RTP: 96,49%

Flyktighet: Medium

Max utbetalning: 1000x

Spel: 1 kr – 500 kr

Funktioner: Gratissnurr

Utgivningsdatum: 22.8.2019

 

 

 

Always play responsible. 18/21 +Spelpaus.se