Ali Baba – Play’n GO

Fortunes of Ali Baba Play'n Go
Share the page

Ali Baba och hans hemlighetsfulla skatter är här

 

Denna svenska leverantör överraskar oss med nya spel varje månad. Den här gången är det Ali Babas tur att öppna sin hemlighetsfulla grotta med skatter. Fortunes of Ali Baba kan ha en längre livslängd än vissa Play’n GO utgåvor, så låt oss ta en närmare titt.

 

Grunderna

När du öppnar spelet kommer du att träffa de 40 tjuvar som döljer värdesakerna de “fått” från andra. Spelet har 5 rullar med 3 rader vardera och 20 fasta vinstlinjer. Generellt sett är hela det grafiska upplägget trevlig för ögat, men kanske lite för mörkt.

 

Reglerna är verkligen enkla i det här spelet. Att få tre eller flera matchande symboler från vänster till höger krävs för utbetalning. Det finns fyra högt betalande symboler: skål med kryddor, ädelstenar, en gyllene amulett och arabiska dolkar. Dolken är den mest värdefulla symbolen och kommer att ge 14 gånger insatsen om du får 5 i en vinnande rad. Det finns också wild symboler, det finns faktiskt två olika slag av dem. Ali Baba wild kan dyka upp när som helst. Den andra kommer att dyka upp under gratissnurr och kallas Thieves Wilds. Båda av dem ger 250 x utbetalning för fem av samma slag.

 

Funktioner

Den of Thieves Bonus:

När två Scatter symboler landar på den första och femte rullen, utlöses denna bonus. Bonusspelet har 5 nivåer. Om du väljer en pott med omedelbart pris skickas du till nästa nivå och får välja igen. Det finns också gratissnurr som du kan få. Om du väljer tjuven, så vet du vad det betyder: Game Over.

Nivå 1: upp till 10 x insats

Nivå 2 och 3: upp till 10 x insats, gratissnurr eller tjuvar

Nivå 4: upp till 100 x insats, gratissnurr eller tjuvar

Nivå 5: gratissnurr eller tjuvar

 

Gratissnurr

Om du får gratissnurr i Den of Thieves bonusspelet, betalas alla vinster upp till den punkten ut och gratissnurr startar. Du kommer att få 8 snurr till att börja med och det finns Ali Baba Wild på varje snurr. Om du får Thieves Wild, kommer det att utlösa ett omsnurr. Det intressant i detta scenariot är att symbolen sedan börjar röra sig mot Ali Baba Wild och lämnar ett wild spår. Gratissnurr kan också utlösas om du får två Scatter symboler som ger dig 2 extra snurr.

 

 

Chanz-dom

Fortunes of Ali Baba ger spelare ett nytt tema fyllt med historia och legender. Det är inte det bäst animerade spelet, men det har gjorts med omsorg. Det är en verkligen smidig upplevelse att spela det här spelet. Eftersom det klassificeras som ett högvariansspel kan det kännas lite frustrerande att spela, men variansen är fortfarande lägre än i Book of Dead.

Testa detta spel på chanz.com idag!

 

Fakta:

Rullar: 5

Rader: 3

Vinstlinjer: 20

Max utbetalning: 9 968 x

Varians: Hög

Funktioner: Den of Thieves Bonus, gratissnurr

Lanseras: 27.2.2020

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+