ANNIHILATOR – PLAY’N GO

Annihilator Chanz Play'n Go slot
Share the page

Mer tungmetall för publiken!

 

Play’n Go är tillbaka med sitt sjätte spel i tungmetall serien. Den här gången är det dags för det kanadensiska thrash metal bandet Annihilator att presentera denna nya spelautomat. De har funnits till i över 35 år och släppt 17 skivor, utan större genombrott. Det är bara en medlem som har varit med i bandet från början, Jeff Waters. Resten av medlemmarna har ofta bytts ut för att jaga nya karriärer, som i bandet Spinal Tap.

 

Översikt

Om vi jämför denna spelautomat med den förra i samma serie, Testamentet, känns det som en mer lugn och avslappnad version av samma tema. Det ser helt enkelt lite mer ut som en vanligt slot. Detta är förmodligen en bra sak om du tänker på genomsnittliga spelautomater. Det är en underhållande spelautomat med smidig grafik och kuslig musik. Detta spel har 3 rader, 5 rullar och 10 vinstlinjer. Spelet har hög varians, rankad som 8 av 10.

 

Funktioner

 

Fun palace: När du landar Doll scatter symboler på rullar 2, 3 och 4 kommer du att utlösa den här funktionen. Välj en docka för att avslöja priser. När du avslöjar en belöning högre än 10x kommer funktionen att avslutas och vinsten samlas in. Om du samlar gratissnurr scatter under den här funktionen, startas funktionen Set of The World on Fire.

 

Set of The World on Fire Free Spins: Landa 3 scatter symboler var som helst under basspelet. 8 gratissnurr tilldelas med expanderande wild som kommer att vara synliga hela tiden. Detta wild rör sig slumpmässigt åt vänster eller höger under gratissnurren. Den kan sedan utvidgas mellan 1-3 symboler i höjd. Om den landar på en markerad position kommer hela leden att förvandlas till wilds. Varje scatter som landar under detta läge kommer att ge dig ytterligare 2 gratissnurr.

 

Command: Denna funktion dyker upp slumpmässigt under det grundspelet. När den är aktiverad expanderar alla wild symboler på skärmen för att täcka en rulle. Om det inte finns några vinster, kommer det att omsnurra tills en vinst uppnås.

 

Chanz-dom:

Efter att ha spelat Testament är Annihilator musik för våra öron, inte lika högt och bekvämare att spela. Max vinst är 5 000 gånger insatsen. Annihilator är ett gammalt band och den känslan har överförts till detta spel. Vi kan beskriva det som ett uppvärmningsband för de andra spelen med tungmetall som släppts nyligen. Den har bra funktioner och är mycket spelbar för alla spelare, så prova lyckan idag på chanz.com!

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt