BIG TIME GAMING – CHOCOLATES

Big Time Gaming Chocolates
Share the page

Fylld med det söta

 

Du kommer kanske ihåg den berömda spelautomaten från BTG – Donuts? Chocolates plockar upp där den tidigare versionen lämnade av och fyller på med det söta! Denna spelautomat ser fortfarande liten ut, men är full av potential. Låt oss ta en närmare titt!

 

Översikt

De grafiska elementen och animationerna känns lite mjukare den här gången. Själva spelet sitter i ett 4 × 4 rutnätet omgivet av berg, skogar och ängar. Ljuden är inte så speciella, bara några kvittrande fågelljud, men det fungerar ganska bra i det här spelet. Som en fin touch är det gökens läte som räknar ner när bonus tilldelas.

 

Chocolates har 256 sätt att vinna i vanligt spel, men när chokladaskar spelas kan det gå så högt som 2 401 sätt att vinna, utan att öka rutnätets storlek.

 

 

 

Funktioner

Som du redan kan föreställa dig, är denna spelautomat och dess funktioner ganska enkla. Den viktigaste funktionen är de gula rutorna med texten BTG. De kan visas var som helst och kan avslöja upp till fyra premiumsymboler. Om du har mer än en ruta, visar de alltid samma symbol.

 

Den andra funktionen är naturligtvis gratissnurr. Om du får 3 (7 gratissnurr) eller 4 klockhands scatter tilldelas du 10 gratissnurr. När funktionen startar blir en eller flera av scatter symbolerna till en klibbig ruta. Alla chokladaskar under gratissnurr är klibbiga. Om en hel rulle täcks av dessa rutor tilldelas 3 extra gratissnurr.

 

Chans-dom

Denna spelautomat har en mycket hög volatilitet, men detta förväntades. Spel kan tyckas en aning ohändelsefullt. Eftersom Chocolates dock erbjuder massiva vinstmöjligheter är det väldigt intressant att spela, när du vet att det finns enorma belöningar som väntar. Maxvinst för denna spelautomat är enorma 65 536 i ett enda snurr. Allmänt sett är detta ett bra spel men inte så annorlunda än Donuts.

 

Kolla in det här spelet på chanz.com idag!

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt!