Cat Wilde and the Lost Chapter – Play’n GO

Share the page

Cat Wilde and the Lost Chapter – Play’n GO

 

Play’n GOs superpopulära serie som följer familjen Wildes äventyr får ett nytt tillskott med dottern till upptäcktsresande familjen, Cat Wilde. Den grundläggande layouten av spelet följer samma linje som resten av Wilde-serien; du har fem hjul med tre rader i var och en av dem, vilket bildar totalt 10 vinstlinjer. Den maximala vinsten har dock ökats upp till hela 10 000 gånger din insats, vilket är dubbelt så mycket än vad föregångaren Cat Wilde och Doom of Dead erbjöd.

 

Översikt

Funktionerna i spelet är fortfarande mycket bekanta för alla som har spelat några tidigare spel i Play’n GOs “Book of” eller “Wilde”-serier, och det är definitivt en bra sak, eftersom dessa spelautomater är enormt populära. Varför ändra något som fungerar och de flesta spelare verkar älska redan, eller hur?

Naturligtvis betyder det inte att det inte skulle finnas något nytt, och det finns säkert några uppfriskande uppdateringar och trevliga förändringar. Till att börja med har vi nu separata Wild- och Scatter-symboler till skillnad från de flesta spelen i serien. Båda dessa symboler fungerar också som man kan förvänta sig; Wild-symbolen ersätter alla andra symboler på en vinstlinje för att skapa en vinst, och minst tre scatter-symboler måste landa var som helst på dina hjul för att utlösa Free Spin-funktionen. Enkla grejer.

De största förändringarna kan hittas i själva Free Spin-funktionen. Funktionen börjar alltid med 8 gratissnurr, men nu kommer den expanderande symbolen att väljas slumpmässigt för varje enskilt snurr till skillnad från i de tidigare titlarna, där den expanderande symbolen förblev densamma under hela bonusen.

Pyramid scatter-symbolerna kommer också att få speciella krafter under gratissnurr, eftersom de nu också kommer att fungera som en extra Wild-symbol. Dessutom när du landar 2 eller fler Pyramid scatter-symboler under Free Spin-funktionen, kommer du att få 2 Pyramid Spins. Dessa är i huvudsak omsnurr där den valda expanderande symbolen förblir densamma som den var när den utlöstes, och pyramidsnurren använder inte några av dina ursprungliga 8 gratissnurr. Eventuella ytterligare scatters ovanpå de två nödvändiga kommer också att lägga till en Pyramid Spin vardera.

 

Chanz dom

Sammantaget är detta ett bra tillägg till serien. Den har samma välbekanta känsla och basfunktioner som vi alla har lärt oss att älska och uppskatta i de tidigare spelen, och de subtila förändringarna som har gjorts är verkligen välkomna. Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.