Cat Wilde – The Doom of Dead

Play'n Go Cat Wilde Doom of Dead
Share the page

Rich Wilde får en vacker uppföljare

 

Vi känner alla till Rich Wilde och spelet Book of Dead. Nu presenterar Play’n GO er en vacker uppföljare, Cat Wilde and the Doom of Dead!

Låt oss ta en närmare titt.

 

Grunderna

Det här spelet har några nya funktioner, expandera wilds kommer t.ex. att visas både i basspelet och bonusspelet. Strukturen är den bekanta 5 rullar och 10 vinstlinjer, med extremt hög volatilitet. Temat är naturligtvis den forna Egypten, inga överraskningar där. Den högst betalande symbolen är Cat Wilde, 5 av dessa betalar 100 gånger insatsen! Något anmärkningsvärt i denna version är att det finns en fristående wild symbol och separat scatter symbol. När vi testade Doom of Dead tog det en lite tid att inse detta, eftersom de verkligen liknar varandra vid första anblicken.

 

Funktioner

 

Vi nämnde redan det slumpmässigt expanderande wilds, och det finns inget speciellt med dem. När de landar kommer de helt enkelt att expandera slumpmässigt och du får bättre vinnande kombinationer.

Men oss intresserar mest gratissnurr funktionen, som tyvärr inte är så intressant. Det fungerar exakt på samma sätt som i tidigare versioner. Få 3 scatters, en expanderande symbol lottas ut och du får 10 gratissnurr till att börja med. Gratissnurr kan dock utlösas om obegränsade gånger under funktionen.

 

Chanz-dom

Tja, Cat Wilde har inte så många nya specialfunktioner, det är helt enkelt frågan om en ny version av det klassiska spelet Book of Dead. Det är ett mycket flyktigt spel och kan vara frustrerande att spela, men det är också ett mycket attraktiv och trevligt spel med en maxvinst på 5 000 gånger insats. Cat Wilde and the Doom of Dead är redan tillgängligt på chanz.com!

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+