CERBERUS’ INFERNO – THUNDERKICK

Cerberus-Inferno Thunderkic
Share the page

CERBERUS’ INFERNO – DEN TREDJE BESTEN ATT SLÅ

Cerberus’ inferno

Thunderkick har släppt ut det tredje odjuret i deras populära Beat the Beast serie, vilket är planerat att inkludera totalt fem spel. Om du inte har tämt de tidigare djuren ännu,
så heter det första spelet Kraken’s Lair och det andra Mighty Sphinx – du kan naturligtvis hitta och testa båda dessa på Chanz.com!

Grunderna

Den här gången står vi inför Cerberus, den trehövdade hunden av Hades, som skyddar
undervärldens portar i grekisk mytologi. Spel layouten i basspelet har är lik de tidigare spelen; 5 rullar, 3 rader och 9 vinstrader. Insatser i detta spel
bör vara lämplig för alla, eftersom de börjar från så låga som 0,10 € / 1 kr per snurr.

Annat än så kan vi helt enkelt beskriva spelets tema som brännande hett. Spelets färgschema är eldigt rött och bakgrunden illustrerar den mytiska underjorden, Hades. Liksom de tidigare spelen i serien är detta odjur mycket flyktigt. Den maximala vinsten är 6 666x din satsning, som passar det allmänna temat i spelet ganska lämpligt.

Funktioner

Cerberus Inferno är inte exakt fylld med nya och spännande funktioner och huvudfunktionerna av spelet förlitar sig starkt på wild symbolerna, som det finns två av olika slag. De den första wild symbolen visas bara som staplad som täcker hela andra hjulet.

Den andra vilda symbolen kallas Golden Cerberus Emblem och har två funktioner. Först av allt fungerar det som en vanlig wild som ersätter alla andra symboler i en vinnande kombination, men den fungerar också som en scatter symbol. Detta betyder att 3, 4 eller 5 av dessa symboler kommer att starta gratissnurr funktion som ger dig 10 gratissnurr tillsammans med vinst på 2x, 20x eller 200x din insats beroende på mängden scatter symboler.

Under gratissnurr funktionen finns det inte längre nio fasta vinstlinjer som i basspelet, det finns 243 sätt att vinna. Utöver det fungerar det exakt som basspel och du kan också utlösa på nytt gratissnurr om du får tre eller fler scatters igen.

Chanz dom

Sammantaget tror vi att detta helt enkelt bara är ett fast spel. Det är lite som en gammal men pålitlig skyddshund – gör vad den förväntas göra och gör det bra, men förvänta dig inte att den ska lära sig alla nya knep.

Om du gillade de tidigare spelen finns det absolut ingen anledning till att du inte skulle njuta av det här också. Och om du inte har provat något av spelen i Thunderkick’s Beat the Beast serien ännu, är det här ett bra val som din första kamp. Prova på det redan idag på Chanz.com!

 

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+