Coywolf Cash – Play’n GO

Coywolf Play'n GO videoslot free spins
Share the page

Hyllning till infödda amerikaner

Om du letar efter en spelautomat full av natur, djurliv och kultur av infödda amerikaner, har du kommit till rätt ställe. Play’n GO erbjuder allt detta i sitt nya spel!

 

Introduktion

Coywolf – de är verkliga. Det är en blandad ras av koyoter och vargar. De är också kända som woyotes. Men det är nog med namnen, låt oss ta en titt på grunderna i spelet.

Som vanligt levererar Play’n GO smidiga och skrapa animationer. Spelet har placerats på en träram med ristningar och spjut. Temat är infödda amerikaner och handlingen sker djupt i en skog. 

Basspelet har 50 fasta vinstlinjer med 10 vanliga symboler, 9 till A. Premium-symboler presenteras av vilda djur som röd och svart björn, örn, lodjur och räv. I spelet kan du också hitta en Alpha Wild (30x insats) och Coyote Wilds (6x insats) och de kommer naturligtvis att ersätta alla andra symboler i en vinnande kombination.

 

Funktioner

Mask Scatter och Wild Reel

Mask Scatter visas bara på den mittersta rullen och en symbol räcker för att starta Wild Reel funktionen. Det finns också två möjliga scenarion för att aktivera Wild Reels: Basspel eller under Prey Free Spins funktion.

När Wild Reel utlöses visas en ny rulle som snurrar horisontellt. Den kommer bara att innehålla Alpha Wilds eller kors som är tomma utrymmen. När rullen slutar snurra, kommer alla Alpha Wilds som fortfarande finns kvar på rullen att spridas ner, för att göra hela raden till wilds.

 

Prey Free Spins

När du träffar 3, 4 eller 5 Totem symboler tilldelas du 8, 11 eller 15 gratissnurr. Som nämnts tidigare kan Wild Reel aktiveras under gratissnurr och då kommer den att snurra två gånger för att uppnå ännu större vinster! Under gratissnurr kan du också träffa upp till 4 Alpha Wilds med multiplikationerna 2, 4 och 7x. Totem Scatters kan också visas igen med extra 2 eller 4 snurr. I teorin finns det ingen övre gräns för hur många gratissnurr du kan utlösa.

 

Chanz-dom

Det här spelet är inte så spännande, men det fyller dess syfte. Det är mycket spelbart och Wild Reel håller saker och ting på gång. Fyll rullarna med alla möjliga kombinationer och max. utbetalning av 4000x insats kan bli din! Testa detta spel på chanz.com när det lanseras!

 

Fakta

 

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 50 fasta linjer

Max utbetalning: 4000x

Funktioner: Wild Reels, Prey Free Spins

Lanseras: 30.1.2020

 

Spela alltid ansvarsfullt. spelpaus.se 

18+