Crystal Quest: Arcane Tower från Thunderkick

Share the page

Crystal Quest serien från Thunderkick

 

Crystal Quest: Arcane Tower spelas till bakgrunden av ett mystiskt rike, under ljuset av Arcane Tower. Denna 6×4 rutnäts spelautomat med hög volatilitet och 4 096 sätt att vinna kommer med oändliga multiplikatorer, en lavinfunktion och länkade rullar.

 

Grunder

Lavinfunktion tar bort alla vinnande symboler, då nya symboler faller ned för att ersätta dem. Multiplikatorn ökar med en varje gång lavinen utlöses och detta fortsätter så länge nya vinster dyker upp. Länkade rullar kan utlösas slumpmässigt på alla inledande snurr och upp till 6 intilliggande hjul kan synkroniseras och bli kopior av varandra.

Att landa 3 scatter symboler utlöser 12 gratissnurr. Under bonusspelet tilldelar ytterligare 2 scatters i sikte 3 extra gratissnurr och fler eventuella scatters lägger till 2 snurr var, för ett obegränsat antal gratissnurr.

Bonusspelet kommer också med 2 funktioner som inte är aktiva under basspelet; vinstmultiplikatorn återställs inte mellan snurr och kan fortsätta växa utan begränsning och om inga vinnande kombinationer träffar när wilds landar, spränger Wild Explosion funktion bort symboler och utlöser en ny lavin.

 

Chanz-dom

Arcane Tower är det andra spelet i Crystal Quest serien från Thunderkick. Grafiken är färgstark och funktionerna kommer samman för att skapa en trevlig spelupplevelse. Även om spelare som är bekanta med det första spelet i serien, Deep Jungle, kanske inte upplever några nya och spännande ändringar i det här spelet, gör den lilla skillnaden i funktioner och det nya temat fortfarande det värt att ge det här spelet några snurr.

 

Testa spelet hos chanz.com redan idag!

18+ Spela ansvarsfullt