East Sea Dragon King – NetEnt

East Sea Dragon King NetEnt Freespins bonus
Share the page

Old school spelautomat med nya kläder

 

Jag är säker på att alla kommer ihåg BerryBurst Max från NetEnt? Detta spel använder 5 × 3 rutnät och kluster betalar systemet. Tja, ta det spelet och ändra symbolerna så får du East Sea Dragon King. Det verkar vara populärt nu för att bara renovera några gamla slots med det asiatiska temat.

 

Grunderna

Spelet har marint tema som du kan gissa från dess namn. Egentligen existerar Dragon King som nämns här faktiskt i kinesisk kultur och kommer med namnet Au Guang. Denna drake ger förmögenhet till alla som ser den, det är därför den är mycket lämplig för ett spel som detta.

East Sea Dragon King har 5 rullar och 3 rader med kluster betalningssystem. Kluster betalning innebär att när 5 eller fler symboler är anslutna var som helst på nätet, kommer du att vinna. Maximal kombination är 15 av en typ av samma symbol. Det här spelet har ställts in på hög volatilitet.

 

Funktioner

Det händer inte mycket här. Det finns en Wild och Respin funktion.

– Wilds kan visas under basspelet och omsnurr. Det betyder att den kommer att ersätta alla symboler och om den landar under det vanliga spelet kommer den att förvandlas till en expanderande wild.

. De expanderande wild symbolerna kommer att täcka en hel rulle och kommer också att utlösa ett omsnurr medan de hålls låsta. Om du får fler wilds under omsnurr kommer du att få ett nytt omsnurr, vilken överraskning.

 

Dom

Det här spelet är mycket flyktigt men du har dock möjligheten att vinna upp till 6 000 gånger din insats. På grund av flyktigheten kan du förvänta dig massor av döda snurr. Annars finns det inget nytt i den här utgåvan, förutom grafiken och ljuden. Om du gillar spel med hög volatilitet och asiatiskt tema är det här ett spel för dig (eller BerryBurst Max). Om inte, så vill du kanske kolla in några andra spel som du hittar på chanz.com!

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt.