FINNS GOLDEN TAVERN – NETENT

Finns Tavern NetEnt Bonus Videoslot Freespins
Share the page

Finns Golden Tavern recension

 

NetEnts nya Cluster Pays lansering är ett hyfsat spel, men inte mycket mer än det. Spelet kommer med Free Spins, Random Coins, Fist Slam och Spiral Spins funktioner.

 

 

Översikt

 

Som du antagligen redan har gissat, är spelet baserad på Finn and the Swirly Spin spelautomaten som lanserades år 2017. Den här nya versionen har samma stil i grafik och ljud, men presenterar en ny spiralsnurr mekanik. På något sätt påminner det här spelet oss om Super Mario spel.

 

Spelet spelas i den vanliga utläggningen på 5-rader och 5-hjul. Den har Spiral Spin och Avalanche mekanik, och den liknar väldigt mycket den föregående versionen. Tja, det är kanske inte så färggrant och det kan vara att Finn tillbringar hela dagen i krogen 🙂

 

Funktioner

 

Det här spelet braverar inte med funktioner. Den har ett enkelt gratissnurr-läge med ökande multiplikator. Det är allt. För att starta funktionen måste du få kistan till skärmens mittposition. Om kistan fortfarande är i mittposition under gratissnurr-läget, efter laviner, kommer det att aktivera Random Coins där symboler med lågt värde förvandlas till myntsymboler.

 

Okej, det finns också en Fist Slam “funktion” som aktiveras slumpmässigt, då Finn slår näven i bordet så att vinst genereras.

 

 

Chanz-dom

 

Detta spel har inte så mycket att ge, men kan vara underhållande att spela på regniga dagar. Det erbjuder inga supermega vinster, eftersom den maximala utbetalningen verkar vara runt 1000-2000x insats, men detta har inte bekräftats av NetEnt.

 

Testa spelet på chanz.com när det släpps!

 

 

Fakta:

 

Rader: 5

Rullar: 5

Vinstlinjer: Cluster Pays

RTP: 96,1%

Hitfrekvens: 21,2%

Funktioner: Free Spins, Spiral Spin, Fist Slam och Random Coin

Schemalagd lansering 4.12.2019

 

18+ Spela ansvarsfullt. stodlinjen.se