Golden Osiris från Play’n GO

Share the page

Ny 7×7 kaskad-slot från Play’n GO

 

Golden Osiris är en 7×7 rutnäts kaskad-slot med hög volatilitet, där vinster uppnås genom att få 5 eller fler symboler i kluster. Vinnande kluster tas bort och nya symboler faller på plats tills inga fler vinnande kluster landar. 6 Wilds med vinstmultiplikatorer upp till x10 döljs under de markerade symbolerna på varje ny kaskad och de kan avslöjas av vinnande kluster.

 

Funktioner

Alla vinnande symboler lägger till Pyramid laddaren som sitter till höger om rutnätet. Det krävs 25 vinnande symboler för att fylla laddaren och avslöja en vald symbol. Alla instanser av den valda symbolen konverterar slumpmässigt intilliggande symboler, inklusive kluster på upp till 4, till den valda symbolen.

Free Spins spelet aktiveras genom att landa 3 scatter symboler och 5 gratissnurr tilldelas. Att få ytterligare 3 scatters under bonusspelet kommer att lägga till 5 snurr mer, för ett obegränsat antal gånger. Pyramiden är fulladdad för varje gratissnurr och öppnas när alla vinster är räknade, men under bonusspelet väljs enbart högt betalda symboler.

Om 2 scatters förblir på rutnätet i slutet av ett snurr under basspelet, aktiveras Second Chance. De andra symbolerna runt scatter symbolerna förstörs, vilket ger den tredje scatter symbolen ytterligare en chans att landa.

 

18+ Spela ansvarsfullt.