Legacy Of Dead – Play’n Go

Legacy Of Dead Play'n Go Videoslot bonus free spins poker
Share the page

Legacy Of Dead

 

Det är dags att packa dina väskor och åka till forna Egypten med det senaste tillägget till Book of Dead serien från Play’n GO. Behövs det verkligen? Låt oss kasta lite ljus till på det här och gräva djupare i det.

 

Översikt

 

Detta spel på 5 hjul och 10 vinstlinjer har en välkänd layout vad gäller animationer och grafikens kvalitet. Alla symboler och animationer ser skarpa ut, på grund av det högkvalitativa arbetet som Play’n Go har gjort. Till och med symbolerna är nästan desamma som i Book Of Dead, men toppsymboler består av Horus, en farao, Anubis och Tutankhamen. Tutankhamen betalar 500 x din insats, om du får 5 av det slaget. Detta spel har en hög volatilitet. 

 

Funktioner

 

Det finns naturligtvis en gratissnurr funktion med en expanderande symbol, med en liten skillnad. Symbolen för det högsta värdet är gravkammare symbolen och har några extra funktioner. Det betalar ut 1-500 x insats när 2 eller fler av symbolen landar. Den fungerar också som en wild och bästa värde har symbolen när den fungerar som scatter symbol.

Gratissnurr startas när du samlar in tre eller fler scatter. Du får 10 gratissnurr och beroende på hur många scatter du har, kommer du också att vinna 2, 20 x eller 200 x din insats. Innan gratissnurr startas, kommer du slumpmässigt att dra en expanderande symbol. När 3 eller fler av dessa landar någonstans på rullarna under gratissnurr, ges en vinst.

Som en ny twist finns det en rad med symboler bredvid rullarna. De speciella symbolerna kommer att ha en färg, medan de icke-viktiga förblir gråa. När gratissnurr återaktiveras läggs den nya symbolen till tills alla 9 symbolerna expanderar. Mycket liknande funktion som i Play’n Go spelautomaten Merlin.

Chanz-dom

 

Det här spelet är lite förvirrande. Det är som Book of Dead och Merlin kombinerat till ett spel, tekniskt sett. Det tar huvudfunktionerna från båda spelen och kombinerar dem till en. Detta spel är dock ett trevligt tillskott till de enormt populära spelen med Egypten och bok tema. Det är alltid ett nöje att spela spel med hög upplösning, fantastiska konstverk och utmärkt prestanda på grafik och animationer.

 

Test Legacy Of Dead på Chanz.com idag!

 

Fakta:

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 10

Max utbetalning: 5000 x

Volatilitet: Hög

Funktioner: Expanderande symboler, gratissnurr

Release: Ute nu

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+