Master Joker – Pragmatic Play

Master Joker Pragmatic Play Chanz
Share the page

Fart på en vinstlinje

Vi har inte sett ett spel som Master Joker tidigare. Spelet har en vinstlinje och snabbt spel på en rad med hög volatilitet. Men med det kommer också höga utbetalningar.

 

Grunderna

Uppläggningen i detta spel är mycket minimalt. Spelet har bara 5 symboler, en vinstrad och en rad. Vi kan därför kalla detta spel för en pennyslot, något som verkligen är sällsynt i dessa dagar. Om du vill sträcka din spelbudget till max så är det här ett spel för dig!

 

Funktioner

Det handlar om Jokern. Joker kommer bara att landa på 3:e rullen och kommer att ersätta alla symboler. En kul funktion är när den träffar, kommer den att skapa två olika vinnande kombinationer, en från vänster och en från höger. När Joker är involverad i den vinnande kombinationen kommer multiplikatorhjulet att snurra igång och ge din en vinst med upp till 100 x multiplikator. Imponerande!

 

Chanz-dom

Simplicitet. Det är ordet för att beskriva det här nya spelet. Det här är en ny nykomling bland alla de mycket animerade spelautomater med berättelser och ljud. Fastän det är ett enkelt spel, har det potential för enorma utbetalningar! Testa spelet på chanz.com när det lanseras!

 

Fakta

Rader: 1

Rullar: 5

Vinstlinjer: 1

Max utbetalning: 10 000 x

Varians: HÖG

Funktion: Multiplikatorhjul

Utgivningsdatum: 13.2.2020

 

Spela alltid ansvarsfullt.