Neon Valley Studios – Augustus

Augustus Microgaming Chanz Casino
Share the page

Antikens Rom

Augustus är en spelautomat med antikens Rom tema från Microgaming partnern Neon Valley Studios. Detta spel har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Augustus kommer med medium volatilitet, en träff frekvens på 27,30% och en maximal vinst på 1000 gånger insatsen per snurr.

 

Spel

Varje rulle har en myntmätare ovanför den och när ett guldmynt landar läggs den till mätaren ovanför rullen den landar på. Så snart två mynt samlas, utlöses Wild Reel funktionen och respektive hjul täcks av staplade wilds i två på varandra följande snurr.

Free Spins Scatter symbolen kan landa på hjul 1, 3 och 5, och tre scatters utlöser ett val av tre olika bonusspel. Du kan välja mellan antingen 2 gratissnurr med 3 Wild Reels, 8 gratissnurr med 2 Wild Reels eller 25 gratissnurr med 1 Wild Reel. Om ytterligare tre scatters landar under gratissnurr kommer samma funktion som du först valde att starta om.

Om du känner till spel från Neon Valley Studios kan det här spelet påminna dig om Age of Conquest. Designen är dock väl gjord och det här spelet ser ut och känns väldigt fint. Även om den maximala vinstpotentialen per snurr inte är så hög, kommer den höga träff frekvensen och ofta landande guldmynten att underhålla dig över en lång tid.

 

Testa spelet hos chanz.com redan idag!

 

18+ Spela ansvarsfullt