NetEnt – Twin Spin Megaways

Twin Spin MegaWays NetEnt Chanz Casino
Share the page

NetEnt Megaways har anlänt

Detta är ett stort landmärke för Netent, de har nu producerat sin allra första Megaways-spelautomat. Du kanske har sett några NetEnt Megaways spel tidigare men de faktiskt producerades och utvecklades av Red Tiger, en partnerstudio för NetEnt.

 

Översikt

När du öppnar spelet ser du den vanliga Megaways layouten. Spelets övergripande känsla är bekant och ger 1960-talets disco vibbar. 2 – 7 symboler kan landa på varje hjul under spelet och producera upp till 117 649 vinnande kombinationer.

 

Funktioner

Du kommer att bli positivt överraskad, många fler funktioner är packade i den här versionen. Det finns Avalanche, Twin Reels, gratissnurr och multiplikator wilds. Som i många andra Megaways-spelautomater rensar Avalance-funktionen vinnande symboler från hjulen och nya symboler kommer att falla in i deras plats. Och den fortsätter tills det inte finns några nya vinster.

 

Twin Reels betyder att i början av varje nya snurr kommer två eller flera hjul bredvid varandra att väljas som Twin Reels. De kommer att visa identiska symboler. Denna funktion är tillgänglig både i basspel och gratissnurr läget.

 

Gratissnurr! De tidigare två versionerna av Twin Spin hade inga gratissnurr funktioner. Funktionen lanseras när du får 5 scatter symboler var som helst på hjulen och ger dig 15 gratissnurr. Under gratissnurr tilldelar varje ny scatter ytterligare ett gratissnurr. Under den här funktionen finns det några stora fördelar. Hjulen är alltid maximerade och wild multiplikatorer är också i spel med värden x2 eller x3. Gratissnurr kan också startas om med nya 15 spins om du samlar 5 scatters under funktionen.

 

Chanz-dom

Massor av nya funktioner i den här nya versionen, och de är mycket välkomna och väntade på. Den maximala vinsten i den här versionen är nu över 10 000 x insats jämfört med de klassiska versionerna 1 080 x. Vi tror att den här nya versionen kommer att bli en hit, den har definitivt några nya bra funktioner men ändå den trevliga känslan från de äldre versionerna.

 

Testa denna spelautomat på Chanz.com idag!

 

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt