NIKOLA TESLA’S INCREDIBLE MACHINE – RABCAT

Nikola Tesla's Incredible Machine
Share the page

Tesla-Mania är här!

 

Vad har Yggdrasil, Tesla och Rabcat gemensamt? Yggdrasil-spel tillåter nu mindre utvecklare som Rabcat åtkomst till sitt YGS Masters-program, vilket gör att mindre utvecklare kan nå större publik med sin plattform. Det är så Nikola Tesla’s Incredible Machine föddes och utvecklades av Rabcat.

 

Allmänt

Detta spel ger en bra beskrivning på Nikola Teslas personlighet. Det är energiskt, maniskt och fullt med galna idéer har kommit till liv. Slotten har 25-vinstlinjer och 5 rullar med klonade rullar, gratissnurr och exploderande wilds. Visste du att Tesla var spelare själv? Han tappade till och med sitt labb eftersom han inte kunde betala inteckning, så spela alltid ansvarsfullt! I det här spelet kan du faktiskt se Nikola Tesla ibland i bakgrunden, skriva nya anteckningar och kontrollera den gigantiska ångmaskinen. Du kan använda din dator eller mobil enhet för att komma in i hans värld via detta spel.

 

Funktioner

Spelet har tre basspelfunktioner, som utgör en del av Energy Burst-funktionen. Den kommer att aktiveras när en av standardsymbolerna är staplade på den mittersta rullen. Symboler med lägre värde tilldelar 3 bonussnurr och premier 5 snurr. När de är aktiveras får du något av följande slumpmässigt:

 

Ersättande Wild: En standardsymbol kommer att fungera som en wild under snurrarna

Reel Clone: Tre rullar väljs slumpmässigt som sedan länkar för att visa matchande symboler

Exploderande Wild: 2-3 symboler väljs slumpmässigt och kommer att låsas som vilda som förblir på plats under snurrarna

 

Huvudfunktionen är gratissnurr, som aktiveras när du får tre eller fler scatter var som helst på rullarna. När den är aktiverad kommer du att dra nytta av en uppsättning som betalar båda hållen och som också har låsta wild som har lagts till i mitten. Det finns också en Level Up-symbol som kan visas var som helst, och du kan komma upp till nivå 5. Varje gång du går till en ny nivå läggs ett nytt låst wild till på rullar 2-4 som ansluter till befintliga wilds.

 

Chanz-dom

 

Samarbetet med Yggdrasil och svenska Rabcat är ett bra drag. Grafiken är fantastisk, som vanligt på Rabcats spel, och ger en underhållande upplevelse. Spelet fungerar fint och smidigt och med en vinstpotential på 4100x insats kommer detta spel att bli en säker hit. Prova detta spel på Chanz.com idag!

 

Fakta:

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 25

RTP: 96,2%

Max utbetalning: 4100x

Volatilitet: M

Funktioner: Free Spins och Energy Burst

Utgivningsdatum: 5.9.2019

(C) Rabcat-spel

18+ Spela ansvarsfullt

stödlinjen.se

spelpaus.se