OZZY OSBOURNE – NETENT

Ozzy Osbourne NetEnt
Share the page

Prinsen av Mörkret är här

 

Jag tror inte att det inte finns någon som inte känner till Ozzy. Denna pionjär inom tungmetall med karriär på årtionden är ännu i sin fulla kraft! Han hade till och med sin egen tv-show The Osbournes, så det är inte överraskande att se hans ansikte och karaktär förknippat med ett tungmetall spel. NetEnt har tidigare släppt spel rocktema som Guns n ‘Roses, Motörhead och Jimi Hendrix.

 

Översikt

 

Det publicerades inte mycket om detta spel innan det lanserades, men det var säkert värt att vänta på. När man öppnar spelet första gången sitter mannen själv, Prinsen av Mörkret, på tronen med sitt hitspår Mr. Crowley sprängde från högtalarna.

Spelautomaten är i sig själv ganska enkel, 20 fasta vinstlinjer, 3-rader och 5-hjul. Den har medelvarians och kan spelas med 0,20 EUR – 100 EUR per snurr.

 

Funktioner

 

Bonusinsats: Om du aktiverar detta kommer din satsningsstorlek att fördubblas men den ger dig några extra: hitfrekvens, bonusfrekvens och multiplikatorvärden kommer att öka

 

Scatter: Om du landar land scatter symboler på rullar 1, 3 och 5 kommer du naturligtvis att aktivera gratissnurr. Om du landar två av dessa, får du en Re-Spin med Charge Up. Om du har aktiverat bonusinsats får du 5 gratissnurr, annars 4.

Charge Up: I det vänstra hörnet ser du en Symbol Spinner-ruta som ger dig nästa symbol. Om en scatter visas här får du gratissnurr

Feature Spinner: I det högra hörnet ser du funktionen som tillämpas på den valda symbolen i Re-Spin

 

Feature Spinner och Symbol Charge Up under det vanliga spelet kan ha myntvinst, symbolmultiplikator, Wild och uppgraderingsvärden (alla premiumsymboler får nästa högre värde)

 

Chanz-dom

 

Som många av NetEnt spelen, är detta spel ganska grundläggande. Vi förväntade oss lite mer med Prinsen av Mörkret i huvudrollen, så det hade varit trevligt att se några fler animationer och musik. Funktioner är ganska förvirrande och det tar lite tid att förstå hur de fungerar. Med edet här spelet behöver man verkligen lite tid att lära sig.

 

I teorin finns det möjlighet att få 10.000x vinster, men i verkligheten är det max 2.500x insats. Som ett pro-tips är det verkligen värt att aktivera Bonus Bet-funktionen, eftersom det kommer att öka RTP dramatiskt.

Sammantaget är detta spel för Ozzy-fans, andra kanske inte är så intresserade, eller kanske kommer de att bli nya framtida fans? Vi kan aldrig veta.

Testa spelet på chanz.com när det publiceras.

 

Fakta

 

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 20

Insats: 0,20 EUR – 100 EUR

Flyktighet: Medium

Hitfrekvens: 24,2% – 25,5%

Gratissnurr frekvens utan bonussatsning: 1/259 snurr

Gratissnurr frekvens med bonusinsats: 1/140 snurr

Max utbetalning: 10.000x

Funktioner: Re-Spins, gratissnurr, Charge up med Symbol och Feature Spinner