Piggy Blitz – Play’n GO

Share the page

Piggy Blitz – Play’n GO

 

Gör dig redo att dyka in i en värld fylld av mynt och spargrisar med Play’n GO:s senaste slot, Piggy Blitz! Det här spelet kombinerar spänningen i en spelshow med spänningen i myntsamlingsfunktioner, vilket ger oss en energisk och engagerande spelupplevelse. Låt oss gå direkt till det och ta en närmare titt på vad Piggy Blitz handlar om!

 

Översikt

Piggy Blitz är inställd på ett livfullt rutnät med 6 hjul och 4 rader, som erbjuder totalt 4 096 sätt att vinna. Symbolerna är en blandning av välbekanta ikoner relaterade till hasardspel, inklusive kort för symboler med lägre värde och en kasinochip, tärningar, en klocka och en diamant som de högst betalande symbolerna. Stjärnsymbolen fungerar som Wild-symbolen och fungerar som förväntat, genom att ersätta alla normala symboler på dina hjul för att hjälpa dig att vinna dessa vinster!

Spelet kretsar verkligen kring att samla in Cash Coins, som landar på hjulen med värden från 0,1x till 25x din insats. Minor, Major eller Mega Cash Coin har ännu högre värden och går hela vägen upp till 1 000 gånger din insats med Mega Cash Coin. Dessa mynt samlas in genom att Piggy Bank-symboler landar på antingen den första eller sista rullen. Att landa två spargrissymboler samtidigt kommer också att samla alla kontantmynt två gånger!

Det finns också en Free Spin-funktion i spelet som heter Blitz Spinz. Blitz Spinz-funktionen utlöses genom att landa 3 till 6 scatter-symboler var som helst på dina hjul. Den här funktionen är där spänningen ökar tiofaldigt, eftersom nu under gratissnurren bara Cash Coins och Piggy Banks kan landa på dina hjul. Antalet scatter-symboler du landar avgör också vilken typ av kontantpriser som aktiveras och hur många gratissnurr du startar funktionen med, allt från 5 gratissnurr upp till 50 gratissnurr som mest om du landar alla 6 scatter. Här är en snabböversiktstabell för att se vart och ett av alternativen för att aktivera funktionen;

3 scatter-symboler: 5 gratissnurr, mindre kontantmynt aktiverade
4 scatter-symboler: 10 gratissnurr, mindre och större kontantmynt aktiverade
5 Scatter-symboler: 25 Free Spins, Minor, Major och Mega Cash Coins aktiverade
6 scatter-symboler: 50 gratissnurr, Minor, Major och Mega Cash Coins aktiverade

Under gratissnurr garanteras minst en spargris-symbol landa på varje snurr, vilket innebär att under Blitz Spinz-funktionen kommer alla kontantmynt alltid att samlas och sättas in!

 

Chanz dom

Play’n GO är välkända för sina kvalitetsspel och den här utgåvan är inte annorlunda i den aspekten. Även om det kanske inte är den mest innovativa eller funktionstunga spelautomaten där ute, gör den sitt jobb bra och ger spelare en Chanz för anständiga vinster och en bra dos underhållning. Den spelshowliknande atmosfären i kombination med myntsamlingsfunktionen säkerställer att det aldrig blir en tråkig stund när du spelar det här spelet! Om du letar efter en slot som är lätt att förstå, roligt att spela och erbjuder solid vinstpotential, så kan det här vara ett spel för dig! Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.