Pink Elephants 2 – Thunderkick

Thunderkick Pink Elephants review Chanz.com
Share the page

Fler rosa elefanter till folket!

Den svenska utvecklaren Thunderkick har gjort en uppföljare av sitt hitspel Pink Elephants. Det har inte så mycket förändringar visuellt, men matematikens logik har förnyats. Låt oss ta en närmare titt.

 

Grunderna i spelet

Det första du ser när du går in i spelet är ett rutnät med 6 hjul och 4 rader. Grafiken är ganska bekant med berg, stjärnor och en gräsmark som du kanske kommer ihåg från den första versionen. Volatiliteten i spelet har sänkts något jämfört med den första versionen och den levererar faktiskt nu ett mer balanserat spel. Som ny symbol hittar du getter som kommer i blå, gröna, orange och lila färger. Som vanligt är den rosa elefanten den högst betalande symbolen. Totalt finns det 4 096 sätt att vinna.

 

Funktioner

Det finns inga överraskningar här. Samla gyllene jordnötter och 3 eller fler kommer att lansera gratissnurr bonusspelet. För att hjälpa dig med detta kan en Mystery Scatters Symbol funktion lanseras slumpmässigt när som helst i basspelet och lägga till nya jordnötter i rutnätet.

Under bonusspelet måste du samla in Pink Elephants Orbs. Varje insamlat klot kommer att fylla i en mätare. När en mätare är fylld, uppgraderas respektive getsymbol till nästa. Fyll alla mätare så är du med i spelet! När en mätare är fylld, kommer du att belönas med 1 extra gratissnurr.

 

Chanz dom

Låt oss se på det så här. Om du målar om ditt hus, så får du Pink Elephants 2. Det ser snyggare ut och ger dig något lite extra. Den här nya versionen kanske inte är världens topp i nya utgåvor, men den lägre volatiliteten och högre maxvinsten upp till 10 000 gånger insats är en säker hit!

Testa Pink Elephants 2 på chanz.com

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt