Pirates 2: Mutiny från Yggdrasil

Share the page

Pirates 2: Mutiny från Yggdrasil

 

Pirates 2: Mutiny är en ny 5×5 rutnäts spelautomat med kluster betalar mekanik från Yggdrasil. Detta spel har låg till medium volatilitet, med en träff frekvens på 21,4%. Minsta insatsen är 20 kr och max utbetalningen är 4 400 gånger insatsen. Ovanpå dropdown vinster, gratissnurr och multiplikatorer, kommer Pirates 2: Mutiny också med funktioner som Mutiny, Cannon Blast och Tsunami. Yarrr!

 

Funktioner

Dropdown vinster inträffar varje gång ett kluster av vinnande symboler landar. Alla andra symboler tas bort och nya symboler faller på plats. Detta upprepas tills antingen inga nya vinnande symboler landar eller rutnätet är fullt. Multiplikatorer läggs också till för hela rader, upp till x25 om du fyller alla 5 raderna.

Free Spins utlöses av 3 scatter symboler och 1 högt betalande symbol väljs för att ersätta alla andra högt betalande symboler. Bonusspelet börjar med en x1 multiplikator och när 1 till 5 rader fylls med vinnande symboler, lägger de till en +1 till +25 till multiplikatorn.

Mutiny funktionen utlöses slumpmässigt och en symbol i storlek 3×3 landar för en garanterad vinst. Om minst 6 potentiella vinnande symboler landar på ett förlorande snurr, utlöses Tsunami funktionen och en enorm våg sveper bort alla andra symboler. Cannon Blastfunktionen kan utlösa efter ett förlorande snurr och alla lågt betalda symboler sprängs bort för att ge utrymme för en ny dropdown.

 

Testa denna spelautomat på chanz.com idag!

18+ Spela alltid ansvarsfullt