Rage – NetEnt

Share the page

Rage – NetEnt

 

 

Släpp loss din inre krigare med NetEnts helt nya spel Rage, en slot som transporterar spelare till en fantasivärld fylld med kolossala symboler, Sticky Wilds och en unik hammarformad spelyta. Det här spelet erbjuder en blandning av äventyr och spänning mot bakgrund av en mysig men mystisk krog, där fyra hjältar samlas för att släppa lös raseri och slåss. Låt oss dyka in och ta en titt på de faktiska funktionerna som spelet har!

 

Översikt

Rage är inställd på en okonventionell konstruktion där fem hjul fungerar med en radlayout bestående av 2-2-4-4-4 symboler som ger totalt 256 sätt att vinna. Spelets fantasitema väcks till liv med högkvalitativ grafik och atmosfärisk musik, vilket förstärker den uppslukande upplevelsen när du snurrar på hjulen tillsammans med Barbarian, Assassin, Archer och Sorceress. Spelet erbjuder en trevlig blandning av risk och belöning, och klassas som medel till hög i sin volatilitet.

Spelets huvudsakliga mekanik är centrerad kring de kolossala symbolerna som kan visas som 2×2-block på de två första hjulen. Dessa kolossala symboler fungerar tillsammans med spelets unika respin-funktion, som utlöses när en kolossal symbol är en del av en vinnande kombination och låser den på sin plats för efterföljande snurr.

Naturligtvis finns det också en Free Spins-funktion i spelet och som utlöses genom att landa en kolossal scatter-symbol, vilket leder till ett minispel som bestämmer det exakta antalet gratissnurr som delas ut för funktionen. Under gratissnurr kan symboler på de tre sista hjulen slumpmässigt förvandlas till Sticky Wilds, förblir på plats under hela Free Spins-funktionen.

 

Chanz dom

NetEnt’s Rage erbjuder en uppfriskande inblick i fantasislotgenren, som kombinerar innovativa spelfunktioner med fantastiska bilder och en engagerande handling. Även om spelet kanske inte har den högsta vinstpotentialen på marknaden, gör dess unika egenskaper och engagerande tema det till ett värdefullt äventyr för dem som vill utforska en ny värld medan de snurrar på hjulen. Oavsett om du är ett fan av fantasi eller bara letar efter en slot med en unik twist, så finns Rage och dess hammarformade rutnät tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.