Red Tiger ute i det vilda!

Share the page

Red Tiger ute i det vilda!

 

Red Tiger grundades 2014 och de har snabbt hävdat sin plats som en av de bästa spelleverantörerna. Deras titlar inkluderar flera spel som har blivit favoriter för många spelare, så vi är stolta över att Red Tiger-spel nu ingår i vår spelportfölj på Chanz också! Du hittar alla Red Tiger-spel på Chanz Casino förstasidan under kategorin ”Red Tiger”. Låt oss ta en snabb titt på några av deras toppspel:

Dragon’s Fire Megaways
Dragon’s Fire var en av de ursprungliga hits från Red Tigers som släpptes 2018 och denna Megaways version garanterar oändlig action med 117 649 sätt att vinna och massor av specialfunktioner. Det finns The Fire Blast funktionen, som kan utlösas slumpmässigt för att lägga till Wild symboler eller Scatters på dina hjul. Dragon’s Egg multiplikator ökar din vinstmultiplikator med varje vinst i rad. Slutligen finns det Free Spin funktionen som aktiveras med tre Scatter symboler, och till skillnad från basspelet återställs din vinstmultiplikator inte av ett förlorande snurr under gratissnurr!

10,001 Nights
Denna spelautomat har en magisk atmosfär i den arabiska öknen. Spelets layout är ganska enkelt med fem hjul, fyra rader och 20 fasta vinstlinjer, men spelautomaten är fylld med funktioner och den maximala vinsten antyds redan namnet, eftersom den verkligen är 10 001x din insats. Feature Lamps låser upp nya funktioner medan du spelar och Imperial Spin tar bort alla dina lågt betalda symboler från hjulen. Sedan finns det slumpmässiga Random Wilds, Mega Wilds som täcker hela rullen, Free Spin funktionen som kallas Destiny Spins och till och med vinstmultiplikatorer som låses upp genom att välja ett kort!

Gonzo’s Quest Megaways
Behöver Gonzo verkligen en introduktion? Den ursprungliga Gonzo’s Quest utsågs till årets bästa spelautomat av våra spelare på Chanz och det är inte konstigt, den är ju en tidlös klassiker! Denna Megaways version ger det älskade originalet en mycket väl utförd ansiktslyftning. Du kan fortfarande hitta alla kända funktioner som vinstmultiplikatorer, Aztec symboler och Gonzo själv, men allt kommer inpackat i det populära Megaways formatet.

 

Red Tiger helg

För att fira lanseringen ville vi erbjuda dig en extra överraskning medan du testar spelen! Spela minst 100 snurr med riktiga pengar på Dragon’s Fire Megaways före söndag 14.3.2021 23:59 CET och du får 10 gratissnurr i samma spel följande måndag 15.3.2021 kl 15:00 CET!

Regler:

Erbjudandet är inte tillgängligt för spelare som är bosatta i Sverige eller Polen.

Alla spelare som spelade 100 snurr med riktiga pengar på Dragon’s Fire Megaways under 12.3.2021-14.3.2021 23:59 får 10 gratissnurr på samma spel 15.3.2021 kl 15:00 CET.

Vinster med gratissnurr har inget omsättningskrav.

Allmänna regler och villkor för Chanz gäller.

 

18+ Spela ansvarsfullt.