Riche Wilde and Shield of Athena

Rich Wilde Shield of Athena Playn'go Chanz New
Share the page

Äventyraren gör femte comeback

Kommer du ihåg det klassiska spelautomaten Medusa? Då har vi goda nyheter för dig! Play’n GOs nya slot med Rich Wilde kommer med Medusas Respins och Gaze Free spins!

 

Grunderna

Som vi redan nämnt är detta det femte online slotspelet i kategorin Riche Wilde. Det har blivit en av de största hitsen för den här svenska spelutvecklaren. Som du redan kan gissa från dess namn, hittar du Rich Wilde för att utforska hemligheterna Atlantis och Shield of Athena. Athena använder en speciell sköld Aegis och hon ger ibland ut den till sina favoritkunder.

I den här uppföljaren förenas Riche Wild av sin dotter Cat Wilde, så det kommer att bli en far-dotter resa till hemligheterna till Atlantis.

Detta nya spel använder 10 vinstrader på ett 5 rullars och 3 raders rutnät format. Runt rutnätet hittar du kolumner i grekisk stil och mycket vatten. Spel i denna slot startar från 0,10 EUR / 1 SEK.

Shield of Athenas volatilitet är rankad som 10/10 och skapar en 10 000x potential för maxvinsten.

 

Funktioner

 

Medusa Respin funktionen

Denna funktion kan aktiveras på alla snurr om Shield on Athena landar på rullarna. När den utlöses tilldelas ett omsnurr och Shield of Athena symbolen förvandlas till en wild och hålls på plats tillsammans med vinnande symboler. Därefter tilldelas ett nytt omsnurr (om det fanns en vinst eller nya Shield of Athena-symboler).

 

Medusa Gaze gratissnurr

Denna funktion utlöses när 3-5 Cat Wilde Scatter symboler landar i rutnätet och utdelar 10, 12 eller 15 gratissnurr. Under denna funktion kommer du också att njuta av Medusa Respins funktionen. Gratissnurr kan utlöses obegränsade gånger när du får 3 eller fler Cat Wilde Scatters under funktionen.

 

Chanz-dom

 

Denna spelautomat är väldigt välgjord och i samma stil som tidigare. Spelet erbjuder inga nya chockerande funktioner, men det är snyggt och allt fungerar bra tillsammans. Enda negativa sak kan vara den höga volatiliteten, så du kan förvänta dig massor av döda snurr ibland, men maxvinsten är dock 10 000x.

Vi kanske till och med kallar detta spel en uppföljare till Book of Dead, den kommer förmodligen att bli ett nytt favoritspel för de som älskar Rich Wilde genren.

 

Testa detta spel på chanz.com när det släpps!

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt.