Riches of Midgard: Land and Expand från NetEnt

Share the page

Riches of Midgard: Land and Expand från NetEnt

 

Riches of Midgard: Land and Expand är en ny spelautomat från NetEnt med ett nordisk mytologitema. Jämfört med andra spel med samma tema är Riches of Midgard lite mer lättsinnig än de flesta. Animationerna är roliga och de ljud som kommer från manicken som rullarna sitter på, ger en fin touch till atmosfären i spelet.

Funktioner

Detta spel har 3 rullar och 3 rader som kan expanderas till 7 rader, vilket ökar antalet vinstlinjer från 9 till 29. Riches of Midgard har medel volatilitet, en minimum insats på 1 kr och en maximal vinst på 435 gånger per snurr.

De två Hot Spot rullar som sitter precis utanför det vanliga 3×3 rutnätet spelar en stor roll i detta spel. De bidrar inte till vinstlinjerna, men de kan utlösa omsnurr i både bas- och gratissnurrspelet. I basspelet utlöses Land and Expand funktionen när matchande symboler landar i Hot Spots, med samma symboler på minst två av de vanliga rullarna. Symbolerna som utlöser omsnurr expanderar också för att täcka hela rullen.

Scatter symbolen representeras av Thors hammare och 3 av dem utlöser Free Spins spelet med 8 gratissnurr. Om en scatter symbol hamnar på den tredje rullen under gratissnurr, tilldelas ytterligare 2 gratissnurr och rullarna växer upp till 7 rader höga.

 

18+ Spela ansvarsfullt.