RISE OF MERLIN – PLAY’N GO

Rise of Merlin Play'n GO videoslot
Share the page

Play’n GO med stigande stjärna

 

Det svenskbaserade företaget släppte detta spel med fantasi tema som har 3 rader, 5 hjul och 10 vinstlinjer, för en tid sedan. Det här spelet från Play’n GO är extremt flyktigt, så det kanske inte passar alla spelare. Huvudfunktionen är gratissnurr som kan trigga om och läggas till som ytterligare expanderande symboler och extra snurr.

 

Grunderna

 

Visuellt är det här spelet ganska grundläggande och baserat på Merlin, den medeltida karaktären som har uppenbarat sig i många tv-filmer, serier och böcker. Om du får en full vinstlinje med honom, kommer det att betala dig 500 gånger din insats. Wild symbolen presenteras av en blå kristallkula och ersätter alla andra symboler. Om du träffar 5 av dessa kommer det att betala dig 500 gånger din insats. Tre eller fler av dessa startar gratissnurr funktionen.

 

Funktioner

Som vi redan nämnt är huvudfunktionen gratissnurr. Det börjar när du landar 3 eller fler wild. Funktionen börjar med 8 gratissnurr och en expanderande symbol väljs slumpmässigt åt dig. Om du får 3 eller fler wilds under gratissnurr kommer samma procedur att upprepas och du får ytterligare gratissnurr och en ny expanderande symbol. Denna funktion kan betala upp till 5000 gånger din insats, imponerande!

 

Chanz-dom

Vi är ganska säkra på att detta kommer att vara en av de mest populära spelen från Play’n Go. Om du har spelat Book of Dead tidigare, är du redan bekant med den här spelmekaniken, men här har den uppgraderats med de extra expanderande symbolerna när funktionen utlöses. Testa Rise of Merlin på Chanz.com idag!

 

Spelinfo:

 

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 1-10

Max utbetalning: 5000x

Varians: Hög

Funktioner: Gratissnurr med expanderande symboler

Lanserats: 20 juni 2019

 

 

 

Spela ansvarsfullt. 18+ spelpaus.se stodlinjen.se