Rome The Golden Age – NetEnt

Share the page

Rome The Golden Age – NetEnt

NetEnts senaste utgåva tar oss till de actionfyllda gladiatoramfiteaterna i det antika Rom. Spelet har fem hjul med symboler som bildar ett lite okonventionellt 3-4-5-4-3 rutnät, vilket ger 20 sätt att vinna. Rutnätet är omgivet av magnifika marmorstatyer och romerska pelare, som kröner den kejsarerliga känslan du får från spelet.

 

Översikt

Rome The Golden Age har medium till hög volatilitet och vi tycker att all magi ligger i bonusfunktionerna i spelet. Basspelet är inte dåligt, men till och med 5 premiumsymboler på en vinstlinje ger bara 5x din insatsvinst som mest, vilket inte gör rättvisa för den vinstpotential som detta spel har. Den maximala vinsten är 100 000 gånger din insats.

Under basspelet kommer du att se en myntmätare i det övre vänstra hörnet och detta är viktigt att hålla koll på innan du dyker in i gratissnurrfunktionen. Varje mynt symbol för guldåldern fyller mätaren med upp till 4 poäng och när den är helt fylld ökar vinstmultiplikatorn för gratissnurrfunktionen en gång. Det finns totalt 18 nivåer på multiplikatorn; 2x, 3x, 5x, 7x, 10x, 12x, 15x, 20x, 30x, 40x, 50x, 75x, 100x, 200x, 300x, 500x, 750x och 1 000x. Denna multiplikator är aktiv vid nästa gratissnurrfunktion som du lyckas starta och den tillämpas i slutet på alla dina vinster.

Gratissnurrfunktionen är helt annorlunda jämfört med basspelet eftersom du nu bara kan få Rom-mynt symboler. Du får 3 gratissnurr till att börja med och när du landar Romerska mynt symboler låser de sig på sin plats och återställer antalet gratissnurr till 3. Funktionen slutar när du har slut på gratissnurr eller alla slots är fyllda med Romerska mynt symboler och alla samlade mynt symboler avslöjar ett värde som sträcker sig från 0,5x till 50x din insats. Om du lyckades fylla hela spelområdet med mynt symboler fördubblas alla värden!

 

18+ Spela ansvarsfullt.