Serengeti Gold – Microgaming

Share the page

Serengeti Gold – Microgaming

 

 

Serengeti Gold är den tredje utgåvan i Microgamings Gold-serie efter Western Gold och Emerald Gold. Serengeti Gold har HyperHold-funktionen, som är vad det här spelet handlar om.

 

Översikt

Spelets baslayout är väldigt enkelt med fem hjul och 25 vinstrader, och utseendet med Safari-temat i spelet kompletterar paketet, vilket ger spelet en mycket flott känsla i det stora hela. Det här är ett av de spel som du lätt kan föreställa dig att du ser som en äldre spelautomat i Las Vegas. Men tveka inte, det fungerar också bra online!

Funktionerna i det här spelet följer samma uppsättning, för att hålla det enkelt och lättillgängligt. Du har din vanliga wild symbol som representeras av kungen av alla safari djur; Lejonet förstås. HyperHold-funktionen, vilket det här spelet är helt byggt på, kommer att utlösas när du landar 6 eller fler Golden Money -symboler på dina hjul under basspelet.

HyperHold-funktionen är i grund och botten bara Microgamings eget ommärkta namn för Streak Respins -funktion, vilket också finns i många spel från andra leverantörer. När funktionen startar flyttar du till en annan uppsättning hjul och börjar med 3 respins. Under funktionen kan du bara landa tomma eller Golden Money-symboler på dina hjul och varje gång du får en ny Golden Money-symbol, kommer den att förbli där den landade och återställa dina respins tillbaka till 3.

Särskilt tillägg i denna funktion är de tre olika jackpottarna som kan utlösas under funktion. Mini- och Major jackpottar utlöses om du får motsvarande symboler att landa på dina hjul och ger dig antingen 30x (Mini) eller 100x (Mega) din insatsvinst. Om du lyckas fylla hela skärmen med Golden Money -symbolerna under funktionen kommer detta att utlösa Mega Jackpot som är 2 500 gånger din insats och också den största enskilda vinsten som finns i spelet. Du kommer naturligtvis också att få alla vanliga Golden Money-vinster och mindre jackpottar som du lyckades landa medan du fyllde dina hjul fram till den punkten.

Det finns också en Free Spin-funktion, som utlöses när du landar en scatter-symbol på hjul 1, 3 och 5 under basspelet. Mängden gratissnurr och din vinstmultiplikator under dem bestäms av ett bonushjul och varierar mellan 10-25 gratissnurr med 2x-5x multiplikator. Den maximala vinsten på 2500x din insats kan också uppnås under gratissnurr om du får en 5x vinstmultiplikator och sedan lyckas landa skärmen full av Lion Wild -symboler.

 

Chanz-dom

Sammanfattningsvis är detta spel ett bra tillskott i spellinjen som erbjuder Streak Respins (HyperHold) -funktionen. Vi har märkt att den här funktionen blir mer och mer populär i spelen och bland spelarna också – och det här spelet erbjuder just det, men inte mycket mer. Om du letar efter ett nytt spel med den här funktionen och om du råkar älska djur eller bara vill besöka en safari idag, leta inte längre. Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

18+ Spela ansvarsfullt.