Pirates – Smugglers Paradise by Yggdrasil

Share the page

Inte så skrämmande trots allt

Tja, pirater är inte det första du tänker på när du öppnar det här spelet. Det liknar mer en tecknad serie än en scen från Pirates of the Caribbean. Och allt krönas av pirat krabban med utsikt över fartyget, så låt oss ta en närmare titt!

 

Översikt

Denna spelautomat har ett 5 × 5 rutnät och inga fasta vinstlinjer. Istället kommer vinsterna från 6 eller fler matchande symboler på angränsande rullar. I grund och botten är detta spel ett vanligt klustervinst spel, men det kommer också med en kaskadfunktion.

 

Funktioner

Kaskad och kluster

Om du träffar 6 eller fler matchande symboler på angränsande rullar kommer denna funktion att starta. Detta innebär att alla andra symboler kommer att falla bort, då de vinnande symbolerna kommer att sjunka till botten av rutnätet. Nya symboler faller sedan in istället. Om det finns en ny vinnande kombination, fortsätter kaskaden så länge tills det inte finns någon vinst. När en hel rad med 5 symboler är fylld läggs multiplikatorn till vinsterna. Den maximala multiplikatorn i denna funktion är 10x.

Gratissnurr

Gratissnurr startas när du får 3 eller fler scatter symboler. Varje ytterligare scatter kommer också att belöna spelaren med 10x vinst.

Du kan välja mellan 3 alternativ:

Win fall: när du får en vinnande kombination läggs ytterligare två symboler till kaskaden

Hög hav: alla symboler med lägre värde kommer att tas bort

Multiplikator galenskap: alla multiplikatorer som uppnås under gratissnurr läget kommer att läggas samman för att skapa en megavinst i slutet av omgången

 

Chanz-dom

Ljudspåret i det här spelet är en aning konstigt, men den animerade krabban är ganska rolig att titta på! Klustermekaniken i basspelet gör det riktigt trevligt att följa med och spela. Volatiliteten är låg, så det är perfekt underhållning om din budget är lägre, men du kan också vinna 5000 mynt i det här spelet, så det finns möjligheter för hyfsade vinster. Testa denna spelautomat på chanz.com idag!

Spela alltid ansvarsfullt. 18+