Sticky Bombs – Booming Games

Share the page

Sticky Bombs – Booming Games

 

Även om Booming Games inte nödvändigtvis är den största och mest välkända spelutvecklaren där ute, är deras slots definitivt i paritet kvalitetsmässigt med produkterna från de mest populära utvecklarna. Så utan vidare, låt oss ta en titt på vad deras senaste slot Sticky Bombs handlar om!

 

Översikt

Den audiovisuella presentationen av spelet är vacker och väl genomförd. Handlingen bakom spelautomaten är en slags klassisk skurkhistoria och handlar om en galen vetenskapsman, som tydligen bara älskar explosioner och bomber – och skrattar galet åt dem. Spelet använder en mycket vanlig layout som består av 5 hjul med 3 rader i var och en av dem, vilket skapar totalt 20 vinstlinjer.

Det finns en speciell funktion som kan utlösas slumpmässigt under basspelet och denna kallas funktionen Random Bonus Reel. När funktionen är aktiverad får du ytterligare en rulle som sedan kan landa specialsymboler och funktioner som dubbla symboler, Bomb Wilds, Multiplier Wilds eller Scatter-symboler. Den här specialfunktionen kan också utlösas under gratissnurr, där den kommer att fungera precis som i basspelet, förutom att Scatters som nu kan landa kommer att ge extra gratissnurr.

På tal om Free Spin-funktionen, spelet har verkligen en och du kan trigga den genom att landa 3 Scatter-symboler under basspelet. Funktionen startar alltid med 10 gratissnurr och alla Wild-symboler som landar på dina hjul 1, 2, 4 eller 5 under funktionen kommer att förvandlas till Sticky Wilds och förblir låsta på sin plats under hela bonusrundan.

 

Chanz dom

Detta var verkligen en rolig spelupplevelse som inte bleknar i jämförelse med de stora spelsläppen vi ser från megautvecklare som NetEnt. Booming Games visar här definitivt att arbetet i dessa mindre studios kan vara lika högkvalitativt och spännande. Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.