Super Striker – NetEnt

Super Striker Slot NetEnt Chanz casino
Share the page

Världen blir galen i fotboll!

Sparka igång sommaren med Super Striker, den nya 3-hjuls och 3-radiga spelautomaten från NetEnt!

 

Översikt och funktioner

Denna nya fotbolls spelautomat har gratissnurr på flera nivåer, multiplikator funktion och Bet Slip. När du utlöser Golden Scatter i huvudspelet kommer du att få en omedelbar vinst! Och det blir bättre när du slår 3 Football Scatters, då du kommer att få gratissnurr i 5 nivåer med ökande multiplikator!

Under gratissnurr läget måste du samla in Golden Scatter symboler, där varje lägger till den totala vinsten och återställer antalet gratissnurr. När du har samlat 9 scatters kommer du att gå vidare till nästa nivå, och om du lyckas komma till gratissnurr finalen har du en x10 multiplikator!

 

Bet Slip är en sidoinsats och ger dig en annan nivå av spelet i denna aktion fyllda spelautomat. Du väljer helt enkelt en symbol, antal snurr och insatsen. 

 

Chanz dom

Det är dags att bli galen i fotboll! Ha det kul med den här nya spelautomaten när den har släppts. Det är säkert ett spännande spel att spela, den lämnar ingen kall ljudmässigt och visuellt. Spelet är packat med smidiga animationer och det känns verkligen som om du är på fotbollsplanen! Testa spelet när det släpps på chanz.com

 

 

18+ Spela ansvarsfullt