Sword of Khans – NetEnt

Sword of Khans Thunderkick Book of Dead Chanz.com
Share the page

Boka äventyr med Sword of Khans

 

Jag är säker på att vi alla känner till spelet Book of Dead? Tja, här kommer en annan liknande. Det verkar som om dessa spel med boken dyker ut varje månad nu. Det nya spel från Thunderkick kommer med multiplikatorer och expanderande symboler.

 

Grunderna

När du öppnar spelet kommer du att presenteras med 5 × 3 rullar som är bekant från liknande slots i det här temat. Flyktigheten i detta spel har maxats ut med RTP på 95,38%, så förvänta dig massor av döda snurr, men när du får träff kan det vara upp till 10.000 gånger insats!

Som vanligt i slots som detta är tre lågbetalnings symboler och två högspel symboler start för de vinnande kombinationerna på 10 vinstlinjer. Den högst betalande symbolen är den mongoliska ledaren, som betalar 250 gånger din insats med 5 av slag.

 

Funktioner

Gratissnur: Det handlar om gratissnurr som vanligt i spel som det här. Om du träffar 3, 4 eller 5 svärd symboler utlöser du bonusrundan. De kommer också att belöna dig med 2x, 20x eller 200x vinst. Den nya funktionen i det här spelet är att du slumpmässigt får 5-15 gratissnurr. Om du träffar 2 eller fler scatter symboler under bonusspelet, kommer fler gratissnurr att delas ut slumpmässigt.

När funktionen startar dras en special expanderande symbol och under funktionen expanderar denna symbol för att ta över en hel rulle. Du behöver 2 höga symboler eller 3 lägre för att de ska kunna utvidgas. När gratissnurr omtriggare frigörs, väljs en ny symbol. Men nu finns det en liten twist: Om samma symbol väljs som du redan har, förvandlas den till 3 x multiplicerad symbol. Totalt kan du ha 9 expanderande symboler, liknande Play’n Go spelautomaten Merlin.

 

Chanz-dom

Thunderkick är välkänt för sin smidiga grafik och ljud, och detta spel är inte en besvikelse. Det erbjuder något nytt jämfört med det klassiska som Book of Ra med sin multiplikator ökande symbol, så det är en ny idé som vi inte har sett ännu någon annanstans. RTP är en aning på den lägre sidan och med hög volatilitet är det här spelet kanske inte allas favorit, men när det här spelet betalar, gör det det med en smäll! Testa Sword of Khans på chanz.com idag!

 

Fakta

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 10

Max utbetalning: 10.000x

Flyktighet: Hög

RTP: 95,36%

Funktioner: gratissnurr med expanderande symboler

Lansering: 11.12.2019

 

Spela ansvarsfullt – 18+ – stodlinjen.se